Szóval az lenne a kérdésem, hogyha minden nap futnék, kb. 2,5 km-t(ez kb. megvan 25-30 perc alatt) egészen nyár végéig, persze ezek mellett odafigyelnék az étkezésemre is akkor szerintetek szeptemberre lemenne a feleslegem?
Nincsen sok, 175 cm vagyok és 64-65 kg, és ez is csak a hasamon van.
Vagy kevés lenne? Formásodna gondolom a lábam is meg stb., de elsősorban én csak azt az úszógumit szeretném eltüntetni a csípőmről + hasamról.
Szerintem igen!Ismim kipróbálta neki bejött igaz ő folpack-kal(bocs nem tom hogy irják) körbecsomagolta a hasát.Érdemes megpróbálni:)
2010. júl. 15. 16:00
2/11 anonim válasza:
2,5 km-t 25-30 perc alatt??Az tényleg futás??o.O (Én 10 peercen belül futom a 2 km-t.)
Am tuti le megy..csak sztem ha majd birod növeld a távot szépen fokozatosan ;)
2010. júl. 15. 16:20
3/11 anonim válasza:
sztm tők jo hasad van,de futás nem árthat.
2010. júl. 15. 16:22
4/11 anonim válasza:
szoval érted.A mozgás mindenre jó.Nem csak fogyásra.hanem közérzetre is.
2010. júl. 15. 16:23
5/11 anonim válasza:
MOST KOMOLYAN, MIBŐL AKAR FOGYNI EZ A LÁNY????????????????
2010. júl. 15. 22:12
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, jó majd idővel lehet emelni, de eddig semmit sem mozogtam, tehát kezdésnek ez szerintem megfelelő. Csak pl. sok helyen olvastam, hogy semmit nem ér ha 30 percet futok mert min. egy óra kell.. ez igaz? akkor most ezzel a fél órával nem megyek sokra?
Utolsó: nem szép feszes a hasam, és a csípőmön rengeteg a felesleg. :(
2010. júl. 15. 23:08
7/11 anonim válasza:
Semmi felesleget nem látok Rajtad.
2010. júl. 18. 08:23
8/11 anonim válasza:
Ha normális az étkezésed,kerülöd a fehérlisztet,édességet,üditőket,helyette sok zöldség ,gyümölcs,fehérhus,teljes kiőrlésü kenyér,stb stb akkor hatásos lesz. Fel lehet emelni 1 órára a kocogást,annál jobb,de 40 perc is megteszi.
2010. júl. 19. 14:07
9/11 anonim válasza:
szerintetek 10hónap alatt 10kg fogyás nagyon kevés lassu?
2010. júl. 19. 16:28
10/11 anonim válasza:
Szerintem ne emeld túl gyorsan a futás idejét, mert nem fogod bírni, az izmoknak is kell a bemozgatás, plusz, ha túledzed, akkor helytelenül alakulnak és csak a gond lesz belőle. A túlerőltetett izmok bedurrannak, az ízületeket túlerőlteted, ha nem vagy hozzászokva stb. stb. Szerintem jól csinálod, csak fokozatosan, heti-kétheti 10 perc emelés elég! Nem kell azonnal bekapni az oroszlánt, mert ha lesérülsz, akkor lőttek ... L27
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!