Valmi jó fogyokura kellene nekem nem tudom mivel lehetne kezdeni? Kb 5 -10 kg val szeretnék kevesebb lenni .
reggeli: sonka+paradicsom, esetleg szardinia, korpás zsemle.
10 órai: dinnye
ebéd: párolt répa+grillezett csirkemell
uzsonna: joghurt, őszibarack
vacsora: sült tegeri hal+rizs+paradicsom főtt tojás uborkával
+napi 15 perc mozgás (futás, bicikli, ugrálókötél.)
Akkor kicsit leegyszerűsítem neked a 13:56-os válaszoló tanácsát. Nagyon jókat írt, de nem kell minden nap pont ugyanazokat a dolgokat enni.
A lényeg, hogy ne egyél olyat, amiben hozzáadott cukor, finomliszt van, és amit bő olajban sütöttek ki.
Reggelire: teljes kiőrlésű kenyér/kifli/zsemle (bár megjegyzem teljeskiőrlésűt boltban nem nagyon fogsz kapni, max. olyat ami kevert lisztből van) ehetsz hozzá zöldségeket, tojást, sovány sajtot, tejet
Tízórai: gyümölcs (amennyi jólesik, mert kell a vitamin is, meg hát gyümölcstől még nem sokan híztak el)
Ebéd: zöldség sovány hússal a legjobb választás, de gyakorlatilag bármi, ami megfelel a fenti szabálynak
Uzsonna: gyümölcs, natúr joghurt, sovány túró
Vacsi: tojás, sovány túró, sajt, joghurt, zöldség, sovány hús
+ mozgás
Kezdetnek amennyit bírsz, ha többet tudsz mint 15 perc, akkor többet, ha nem, akkor nem. Csak szép fokozatosan emeld majd az adagot. A legjobb a bringa, ugrálókötél, úszás, dvd-re tornázás, gyors gyaloglás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!