Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valmi jó fogyokura kellene...

Valmi jó fogyokura kellene nekem nem tudom mivel lehetne kezdeni? Kb 5 -10 kg val szeretnék kevesebb lenni .

Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 12:30
 1/6 anonim ***** válasza:
KÖNYÖRGÖM OLVASS VISSZA!!!! Az ilyen sose fog lefogyni ha még annyira is lusta, hogy olvasgasson önszántából...
2010. júl. 15. 13:01
 2/6 anonim ***** válasza:
ha ahhoz lusta, hogy sportoljon, akkor pont visszaolvasni fog...
2010. júl. 15. 13:20
 3/6 anonim ***** válasza:

reggeli: sonka+paradicsom, esetleg szardinia, korpás zsemle.

10 órai: dinnye

ebéd: párolt répa+grillezett csirkemell

uzsonna: joghurt, őszibarack

vacsora: sült tegeri hal+rizs+paradicsom főtt tojás uborkával

+napi 15 perc mozgás (futás, bicikli, ugrálókötél.)

2010. júl. 15. 13:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor kicsit leegyszerűsítem neked a 13:56-os válaszoló tanácsát. Nagyon jókat írt, de nem kell minden nap pont ugyanazokat a dolgokat enni.

A lényeg, hogy ne egyél olyat, amiben hozzáadott cukor, finomliszt van, és amit bő olajban sütöttek ki.

Reggelire: teljes kiőrlésű kenyér/kifli/zsemle (bár megjegyzem teljeskiőrlésűt boltban nem nagyon fogsz kapni, max. olyat ami kevert lisztből van) ehetsz hozzá zöldségeket, tojást, sovány sajtot, tejet

Tízórai: gyümölcs (amennyi jólesik, mert kell a vitamin is, meg hát gyümölcstől még nem sokan híztak el)

Ebéd: zöldség sovány hússal a legjobb választás, de gyakorlatilag bármi, ami megfelel a fenti szabálynak

Uzsonna: gyümölcs, natúr joghurt, sovány túró

Vacsi: tojás, sovány túró, sajt, joghurt, zöldség, sovány hús

+ mozgás

Kezdetnek amennyit bírsz, ha többet tudsz mint 15 perc, akkor többet, ha nem, akkor nem. Csak szép fokozatosan emeld majd az adagot. A legjobb a bringa, ugrálókötél, úszás, dvd-re tornázás, gyors gyaloglás.

2010. júl. 15. 14:25
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat irok az elsö két embernek hogy utána olvastam és már elkeztem tornázni is .csak kiváncsi voltam más véleményére is ha ilyen kedves eza két ember akkor minek ír nem irjon ki kiváncsi az ilyen válaszra senki...........az utolsó két embernek nagyon szépen köszönöm a válaszát.
2010. júl. 15. 18:48
 6/6 anonim válasza:
Nekem is segített az utolsó két válaszoló. De az első kettő emberkét én sem értem. Ezt már más kérdéseknél is olvastam, hogy " KÖNYÖRGÖM......" Ez nem az az oldal!!!Inkább ne írjanak! Jézusom!:-)
2010. júl. 16. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!