Baj, ha fogyókúra közben én találom ki a "recepteket"?
Ma reggel például egy félkör mélységű tányérba beletördeltem egy 250 gr.-os tehéntúrót(250 kcal), ráöntöttem 2 pohár natúr sovány joghurtot(86 kcal) és 10-be vágtam és rátettem a joghurtrétegre 1 db. 198 gr.-os banánt(176 Kcal)
És ezt az egészet megettem egy kiskanállal persze.
Ez csak egy példa volt, de több ételből is szoktam mindenféle ilyesmit csinálni és irtó finomak az eredmények, legalábbis nekem. Tudom, hogy a reggelibe nem volt kenyér, de én nem szeretem nagyon a kenyér izét.
Ti is szoktatok ilyesmiket csinálni ?
Nem baj, ha saját ötletből főzöl. Az viszont nem túl jó, hogy mindjárt reggelire megettél 512 kalóriát, bár nem derült ki egyértelműen, hogy kiskanállal etted az egészet, vagy csak egy kiskanálnyit ettél az egészből.
Én nem vagyok híve a kalóriaszámolgatós módszernek, annak még kevésbé, hogy valaki 1000 kalórián koplaljon egész nap, de az 512 kalória, ráadásul úgy, hogy gabona nem volt benne, szerintem nagyon sok. Már ha megetted az egészet.
Ennyi kalóriát sokkal egészségesebben fel lehetett volna használni. Fontos lenne, hogy a nap többi részében egyél zöldségeket és gyümölcsöket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!