152 cm/39 kg oké egy 18 éves lánynak?
Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 22:48
1/8 anonim válasza:
A magasságodhoz szerintem jó. De igazából a tükör többet mond.
2/8 anonim válasza:
Nekem kevésnek tűnik kicsit, de ha arányos vagy és nem lógnak a csontjaid... Állítólag nagyon kényelmetlen pl. kutya pózban ha a csontjaid szúrnak minden mozdulatnál.
3/8 anonim válasza:
Hát normálisan eszel? Mondjuk így láthatatlanul nem tudhatjuk.De mondjuk én 162 centi vagyok szintén 18 és 39-40 kiló között szoktam ingadozni,pedig normálisan eszek.
Lehet neked is gyors az anyagcseréd.
4/8 anonim válasza:
kép nélkül nehéz, de amőgy szerintem pont jó
5/8 anonim válasza:
BMI calculator szerint sovány vagy. És szerintem is. 45 kg körül kellene, hogy legyél
6/8 anonim válasza:
Szerintem a súlyod alacsony.De nem tudni.Képet nem tudol mutatni?
8/8 anonim válasza:
Én 156 centihez voltam egyszer 39 kiló korosan sovány voltam, de ha neked ilyen gyors az anyagcseréd és nem a koplalás miatt vagy ennyi akkor oké!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!