Ajánljatok 12 éves lánynak jó fogyókúrát?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos2010. júl. 14. 22:27
1/14 anonim válasza:
Sok zöldség gyümölcs,fehérhús (hal,csirke,pulyka),natúrjoghurt,.kefir,sajtok,tojás reggelire zabpehely,vagy teljeskiőrlésü kenyér, üditők,bolti gyümöcslevek,édességek,fehékenyér és tészták mellőzése, és sok folyadék.
Mellé minél több mozgás,bicikli,kocogás,+torna
2/14 A kérdező kommentje:
köszi,jó a szoba bibcikli is???
2010. júl. 14. 22:36
3/14 anonim válasza:
Én semmiképp nem ajánlanám 14 év alatt a fogyókúrát.
4/14 anonim válasza:
háziorvos->szakorvos-dietetikus
saját szakállatokra, meg jótanácsokra hallgatva pubertás küszöbén álló embert nem fogyasztunk, mert szétcs.szitek a hormonháztartását és annak beláthatatlan következményei lesznek...
5/14 anonim válasza:
Támogatom az előttem szólót. Egyél mindent, csak a cukros dolgokat kerüld, cseréld a fehér kenyeret teljes kiőrlésűre, esetleg kalóriaszegényre. Lehetőleg édességet, tésztát, kenyeret reggel vagy délelőtt egyél. És ami fontos: NE KOPLALJ! Ha koplalsz, vagy bármit megvonsz a szervezettől, az megbosszulja magát, és utána csak felfalsz mindent ami a kezed ügyébe kerül (vagy ha nem is, sokkal intenzívebb raktározásba kezd a szervezet).
6/14 anonim válasza:
22:38-ak... Attól senkinek sem lesz baja, ha kicsikét kevesebb kenyeret eszik és sok gyümölcsöt.
7/14 anonim válasza:
Hát én még nem láttam olyan 12 évest,akinek attól lett volna hormonproblémája,hogy arra buzditottam ne egyen kenyeret kenyérrel meg tésztát,édességet..amúgy a szobabicikli tökéletes,napi fél-1órát tekerj rajta
8/14 A kérdező kommentje:
Köszi,mindenkinek,holnaptól betartom
2010. júl. 14. 23:11
9/14 anonim válasza:
Az addig rendben van, hogy egyen kevesebb kenyeret, de könyörgöm...fejlődő szervezet!!! Úgyhogy én a másik 22:38-nak adok igazat.
10/14 anonim válasza:
A fejlődő szervezetnek sem kell a cukros édesség,meg a fehérlisztes üres kalória,amiben a teljeskiőrlésű kenyérrel,durumtésztával,barnarizzsel,zabpehellyel ellentétben semmilyen értékes tápanyag nincs. Nem ettől fog nagyra nőni,elárulom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!