Ajánljatok néhány jó fogyókúrát. Mit tehetek hogy hatékonyan rövid idő alatt megszabaduljak 10kg-tól?
Norbi Update rendszer, ehetsz mindent, édességet is, csak nem mindegy, hogy mikor.
ne fogyókúrázni akarj, mert egyszer azt "befejezed", és utána úgyis visszatérsz a helytelen táplálkozáshoz, és visszahízol. életmódot kellene váltanod. ezért ajánlom ezt a módszert.
Én nem hiszek a Norbi kajákban.
De az biztos hogy életmódot kell változtatnod.Sok mozgás rendszeresen,este 6-7 óra után már ne egyél,sok vízet/folyadékot igyál,egyészséges kaják: Zöldség,gyümölcs ...stb
Én is ebben vagyok benne hát nem könnyű de egy idő után beleszoksz és már könnyebb lesz sőt élvezni is fogod a mozgást is.
én is arra szavazok,több ismerősöm csinálta,mindenkinek bevált (nem pr szöveg)
azért jó szerintem,mert a természetes bioritmuson alapul,nin/lány vagyok,nincs benne semmi csodadolog.én 19 éves vagyok,egy gyógyszer miatt híztam kb 7 kg-t,azért kezdtem el,de már látszik a eredménye!
viszont ha hamar akarsz fogyni,akkor csak 1-es kódú ételeket egyél egész nap
menj fel a norbi,hu-ra,sok infot találsz,és javaslom,hogy vegyél egy zsebkönyvet kb 2000 ft,és abból könnyen kihámozhatsz kódokat.nem kell orbis cuccokat venned hozzá,én sem vettem semmit,csak a saját magam álta vásárolt kajákat sorolom be eszerint
Második válaszoló!
A Norbi kajákban nem "hinni" kell! Ez egy működő dolog. A srác semmi újat nem talált ki, pusztán ad egy alternatívát a diétádhoz. A többi a te dolgod. Persze, lehet csirkén rizsen élni életed végéig... Csak azok az emberek, akik elhíztak, azok nyilván ezeket nem részesítik előnyben. Az életmódváltása (ha csirke+rizs mellett dönt) egy életen át tartó önmegtartóztatás, önfegyelem lesz. És mivel úgy sem tudja tartani, így enni fog édeset, és el rontja az egész diétáját. Norbi erre kínál lehetőséget: ha nagyon akarsz, akkor ehess ilyet is.
Nincsen ebben semmi, amiben hinni kéne... Alacsony ch, zsír tartalom, megfelelő időben=zsírvesztés.
ööö...:DDD
a Norbi Update nem egy vallás, vagy istenség, amiben hinni kell.
próbáld ki, és meglátod, hogy mindenféle megvonás nélkül fogyhatsz, és egészségesebb leszel.
Szerintem akin van mondjuk 70 kiló plusz, az már az életével játszik, tehát valszeg nem a "kocka has" a cél...
Az átlagembert tegyük már be egy idézőjelbe! Szerinted attól vagy átlag feletti hogy kocka a hasad? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!