Attól hízok, hogy rendesen eszem. Akkor most mi legyen?
Figyelt kérdés
3 hónapja rendesen eszem (reggeli teljes kiörlésű cucc, tej, tízórai gyümi, ebéd csirke, zöldség, vacsora natúrjoghurt blablabla stb., szóval egészségesen étkezem), és folyamatosan hízok még a mozgás mellett is. Előtte nem ettem ennyit, ez a kajamennyiség nekem rengeteg, sajnos régebben édességeket ettem állandóan, ettől híztam meg. Hiába mozgok, csak hízok mert nem szerintem nem szokott hozzá a szervezetem a rengeteg kajához, ha megenném azt a kalóriamennyiséget amit mindenféle netes számolgatós oldalak írnak, akkor még többet híznék. Akkor most mi legyen, hiszen elvileg fogyózom, vagyis egészségesen élek vagy mi. Akik itt a napi ötszöri kisebb étkezésre esküsznek (én is azt hittem jó lesz), azok hogy nem híznak tovább, nem is lehet ennyi mindent megenni. És nem minden adagom hatalmas, kis részletekben kerül be. Szóval akkor, hogy is van ez?2010. júl. 14. 19:40
1/4 anonim válasza:
Ha nem esik jól, akkor egyél kevesebbet, csak annyit, hogy éppen ne legyél éhes, és vigyázz, hogy sose edd túl magad, mert akkor tényleg hízni fogsz. A fogyókúrák első pár hetében, főleg, ha rendszeres mozgással párosulnak, akkor a súlynövekedést az izomtömeg növekedése okozza, ne ijedj meg tőle. Nekem az vált be, hogy este hat után egy falatot se, napközben, főleg dél előtt amennyi jól esik, és már beleférek azokba a göncökbe, amikre júniusban rá se mertem nézni.
2/4 anonim válasza:
azért a napi 5-6 kis adag sem kötelező, pláne ha nem is vagy éhes. a napi kalóriamennyiséget amit ezek a netes számlálók írnak én is soknak tartom..annyi kalória mellett szerintem már elhízott lennék :) inkább arra figyelj, ha eszel akkor tudd hogy mit, és miből mennnyit lehet..
amúgy én általában napi 5-6 x eszem, de most ebben a nagy melegben jó ha 3x..nekem nem kell fogynom, de figyelek az étkezésre és mozgok is hetente többször.
3/4 anonim válasza:
szerintem akkor egyél, amikor jólesik. én is kipróbltam ezt a napi 5* evést, nem nagyon vált be. persze biztos van akinek a szervezete ezt preferálja, de az enyém pont nem :D
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok, akkor továbbra is kitartok, csak nem feltétlenül próbálok mindig enni. :) Azt is érzem, hogy valóban izmosodhattam, mert könnyebb egy csomó dolgot csinálni és úgy általában jobban érzem magam, így máris megérte. Köszi mégegyszer.
2010. júl. 14. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!