Hogy lehet leggyorsabban fogyni?
Nem vagyok nagyon elhízva de jobban érezném magam ha laposabb lenne a hasam és a combom is szebb lenne mármint nem tudom hogy hívják de a combom tetején :D
lusta vagyok meg szeretem a csokit de le tudnák róla mondani ha adnátok tippet
2 napja kezdtem el hogy 6 után nem eszek de tegnap is elrontottam mert megláttam egy csokit :/:S:D
és ha 6 után nem eszek attól gyümölcsöt ehetek ?:D
előre is köszönöm
Ehetsz 6 után is, ha nem 8-kor mész aludni. Azt mondják, hogy lefekvés előtt már 2-3 órával ne egyél. Ha nagyon csokit akarsz enni, akkor vegyél magas kakaótartalmú étcsokit. Finomabb is, és egészségesebb mint a tejcsoki.
Egyébként meg ha nincs rajtad sok felesleg, akkor sport, sport, sport! Mondjuk biciklizz. Azt még a lusta emberek is szeretik többnyire.
Cukros műkaják felejtősek, meg a bő olajban sült kaják is. Nagyjából ennyi.
elsőnek :
mondtam ha akarom nagyon és kapok tippeket be tom tartani
másodiknak:
köszi a tippet ugy kb fél 1 kor szoktam feküdni így nyáron :D
biciklizni biciklivel járok suliba egész évben
nekem az nem használt
de majd este járok futni akkor ugy kb 9 kor :D:D
ebben a melegben mikor menjek sztetek hogy ne haljak meg az első méter után?
köszi
akkor megyek salátát venni :D:D
169/56kg
14/L
2. vagyok
A biciklizés lehet azért nem használ, mert már hozzászokott a szervezeted, végülis azt írod, egész évben azzal mentél suliba. Próbálj meg kicsit többet bringázni, mint amennyi a suli és a lakás közti táv. De ha nem bringázol, csak futsz, az is jó. De vizet mindenképpen vigyél magaddal ebben a melegben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!