Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó volt a mai étrendem?

Jó volt a mai étrendem?

Figyelt kérdés
Ma reggel futottam 3 km-t tudom nem sok de ma nem volt időm többre,majd ettem uborkát,1db tojást egy kicsi krumplival ebédre egy túrós palacsintát ami tudom nem diétás kaja de becsúszott aztán emellé kicsit később főtt répát uborkát és 2 vékony szelet minden nélkül megsütött tököt de sajnos 1 órája ettem egy vékony szelet májkrémes kenyeret ami szintén nem hiányzott és most eszegetek egy 450g-os epres joghurtot ami kb 4-500 kcal lehet.Vacsorára egy almát tervezek.Sok ez így vagy legközelebb jobban figyeljek ?
2010. júl. 14. 15:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Én ilyen típusú kajálástól híztam el.De nem vagyunk egyformák.
2010. júl. 14. 15:54
 2/9 anonim ***** válasza:

őszintén? szerintem ez elég rossz. a reggelid (és ahogy elnézem, az ebéded is) nagyjából egyenlő volt a nagy semmivel, valószínűleg azért eszel folyton azóta, meg azért "csúszott be" ez meg az. nem bántásból írom, hanem, mert ez az igazság.

reggelire egyél valami táplálóbb dolgot, és ne zöldségeken, gyümölcsökön és joghurton élj, mert akkor folyton befognak csúszni egyebek is, és nem fogsz fogyni. ráadásul másra is szüksége van a szervezetednek. (az egyébként nem gáz, ha 1 héten 1x becsúszik egy kis süti vagy valami édesebb dolog, mert nem fogsz elhízni tőle.)

2010. júl. 14. 16:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Mit csinálok rosszul?Tanácsokat várnék mert eddig bármivel próbálkoztam nem fogytam semmit
2010. júl. 14. 16:03
 4/9 A kérdező kommentje:
és ha pl reggelire ettem volna a májkrémes kenyeret és délután a tojást stb tehát megcserélem úgy jó?vagy diéta alatt az ilyeneket teljesen hanyagolni kell?
2010. júl. 14. 16:06
 5/9 anonim ***** válasza:

A diéta nem azt jelenti, hogy semmit nem ehetsz. Reggelire kellett volna a májkrémes kenyeret megenni, a legjobb ha az a kenyér teljes kiőrlésű, vagy legalább fele-fele arányban teljes kiőrlésű és sima. (boltban valószínű ez utóbbit fogod megkapni)

Egy túrós palacsinta sem a világ vége, igaz nem fogyókúrás kaja, de egyetlen darabtól nem fogsz 10 kilót hízni. A főtt répa, tök egészséges, tele van vitaminnal, azzal nincs semmi gond. Az epres joghurt meg szerintem felejtős. Cukor van benne, meg egy csomó tartósítószer. Műkaja az egész, ami gyümölcsöt nem nagyon látott. Inkább egyél natúr joghurtot, és abba tegyél friss gyümölcsöt, rakhatsz bele kis mézet is, ha édesebben szereted. Egy darab tojában meg csak 70 kalória van, ami nem sok, szóval tök mindegy, mikor eszed.

Igazából a legnagyobb baj nem is a kajákkal volt, hanem hogy össze-vissza etted. Csinálj egy kis redszerességet. Reggeli: teljes kiőrlésű kenyér, zöldségekkel, tejjel

Tízórai: gyümölcs

Ebéd: bármi ami nem zsíros, cukros, és nincs tele finomliszttel, ami nem bő olajban sült. Ha kevésbé diétás kaja van otthon, akkor egyél belőle kevesebbet.

Uzsonna: gyümölcs, sovány túró, natúr joghurt

Vacsi: tojás, de ne csak egy darab, zöldségek, sovány hús, túró, sovány sajt

A 3 km meg nem olyan kevés, ha minden nap megcsinálod becsületesen!

2010. júl. 14. 16:55
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az utolsó válaszolónak nagyon sokat segítettél!!Igazából napi 1 órát szoktam futni ami 7km körül van,nagyon szeretek futni úgyhogy a mozgással nincs baj csak ez a kajálás...mindenképp változtatni fogok aszerint amit leírtál!köszönöm :)
2010. júl. 14. 17:17
 7/9 anonim ***** válasza:

még a 16:02-es válaszoló vagyok.

az előttem levő elmondott mindent a kajálással kapcsolatosan, úgyhogy mégegyszer most nem írom le ugyanazt. :)

viszont arra figyelj, hogy lehet, a súlyod nem változik, mert ha tényleg futsz, valószínűleg erősödsz, izmosodsz közben. inkább centikbe mérd a változást, és ne a mérlegből indulj ki! meg ugye sok türelem... nem megy pillanatok alatt sajnos a változás. (nekem is hónapokba telt, hogy most már elég látványosan látni lehessen, hogy változtam)

és még valami. nem tudom, hogy ismerted-e már ezt az oldalt, de ha nem, akkor nézd meg: [link]

itt ki tudod számítani, nagyjából mennyi kalóriára van szükséged egy nap, hogy egyáltalán fogyni tudj. (a sok koplalónak is ezt kéne előbb látnia, akik azt hiszik, hogy napi 500 kalóriával majd modell alkatuk lesz...)

2010. júl. 14. 17:54
 8/9 A kérdező kommentje:

köszönöm :)

2200 kcal-t ír a testsúly csökkenéséhez...nem sok ez egy kicsit?

2010. júl. 14. 18:17
 9/9 anonim ***** válasza:

16:55-ös vagyok.

Szívesen! :) Sok sikert és kitartást!

2010. júl. 14. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!