Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma a legtobb resze a kajamnak...

Ma a legtobb resze a kajamnak “edesseg” volt de meg igyis ma nagyon keveset ettem. Akkor fogyhatok?

Figyelt kérdés
nagyon rosszul csinaltam , es rosszul erzem magam miatta nagyon:( es hiaba ettem meg igyis keveset ugy erzem akkoris hizni fogok mert amibol bevittem az is “rossz” . :(
2019. szept. 2. 21:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
azt kerdeztem h tegnap keveset ettem (tehat tobbet hasznaltam fel) csak rossz taplalekokbol es ettol fuggetlenul “fogyokuras” nap volt? vagyis igazabol en is tudom h igen mert hiaba vittem be rossz taplalekbol attol meg keveset ettem tehat “nem rontottam el” semmit csak rossz vilt a lelkemnek h azt a keveset is milyen tapanyagbol vittem be
2019. szept. 3. 18:43
 12/18 A kérdező kommentje:
es nem ertek teljesen egyet mert ha egeszseges kajakbol egyiknap ku.rva sokat eszek hiaba egeszseges ha tullepem azt mint amit felhasznalok hizni fogok 😅
2019. szept. 3. 18:45
 13/18 anonim ***** válasza:

A k*urvaéletb*asszameg. Na mégegyszer nekifutok. S megpróbálom nagyon leegyszerűsítve elmagyarázni. Ha hétvégén számolod össze hány kalóriát ettél a héten és minuszban vagy akkor lehet a héten 3 csalónapod is, ha a többiben nem ettél semmit akkor fogyni fogsz. A hosszú távú minusz számít.

De látom te még ott vagy elakadva hogy "hízlaló kaja, meg csoki" meg "fogyókúrás nap"

2019. szept. 4. 06:32
 14/18 A kérdező kommentje:
nem , tulajdonkeppen ugyan arrol beszelunk csak mashogy fogalmazzuk:) ugyan azt irod amit en csak mashogy fogalmazod :D :)
2019. szept. 4. 10:27
 15/18 A kérdező kommentje:
igy mar ertelek csak a legelso valaszod nem ezt sugarozta hogy ezt akarnad ezzel mondani,legalabbis nekem ebbol nem jott le. de igy mar ertem. es egy velemenyen vagyunk. :)
2019. szept. 4. 10:30
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Azért nem pontosan így van. Persze, ha azt nézzük, hogy mennyi kalóriát vittél be, akkor 500 kcal csoki ugyanannyi, mint 500 kcal sárgarépa. De a bevitt ételek befolyásolják, hogy a szervezeted mennyit használ el. Ha sok a cukor abban, amit ettél, akkor magasabb lesz az inzulinszinted a kelleténél. A túl magas inzulinszint pedig arra ösztönzi a zsírsejteket, hogy raktározzanak. Ennek az lesz a vége, hogy a többi sejtnek nem jut: hízol, és közben éhezel (és így a szervezeted összességében kevesebb kalóriát használ fel). Ezért számít az összetétel is, nem csak az összkalória.

De ettől még nem kell most pánikba esned. Ezek a hatások hosszú távon alakulnak ki. És a kalóriakeretedet nem meghaladó csokimennyiség még mindig jobb, mint a kalóriakeretedet meghaladó :-)

2019. szept. 4. 16:04
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

500 kcal nagyon nem minegy, hogy 125 g feherje, vagy ugyanennyi cukor. Pont az inzulinvalasz miatt.

Aki meg benyom 3000 kcalt, az valoszinuleg nem eloszor csinalja. Plane, hogy ez ehezes miatt lehetseges, tehat a kaloriakeretet szarul hasznalja ki. Es, ha az elso ilyen binge utan azt tapasztalja, hogy nincs nagy visszalepes, vajon hanyszor fogja megismetelni? Lehet, h az elso ilyen alkalmat atveszeled, de a tobbit nem.

2019. szept. 6. 12:42
 18/18 A kérdező kommentje:
most ez hogy jon ide? vagy nem ertem...
2019. szept. 6. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!