Mennyire jo ez az etrend?
leirom a mai kajam:
reggeli: dreikorn brot kenyer aszpikos pulykahussal, kicsi vajjal, parenyicasajttal, paradicsommal paprikaval
tizorai: 1 alma 100 g natur joghurt
ebed: 50 g tk spagetti 3 tojas 1 kanal kokuszzsiron tojasos teszta (tojasos nokedli szeruseg:D)
vacsi: turmix 1 dl tej, 50 g natur joghurt, feherje + viz, jeg
ez kaloriabazis szerint 1387 kcal, 80 g feherje, 112 g ch 67 g zsir.
tudom a feherjet novelni kene a zsirt meg csokkenteni talan. de nem tudok 120 v meg tobb grammot bevinni, minden nap 30 dkg hust meg kene ennem hozza, ez rengeteg penz:/ sokszor igyis csak a feherjevel erem el a 80-90 got is...
de ilyen 1300-1400 kcal etrenddel kb fel ev alatt ugye azert fogok fogyni?
lany 165/70
Reggelid nagyjabol ok, mehetne pl zabkasa, tojasrantotta (2 feherje 1 sargaja) +pufi rizs es zoldsegek
Tizorai: inkabb bogyos gyumolcsok, vagy cottage cheese sonkaval es friss zoldseggel, turo kicsi edesitoszerrel es gyumolcs (szinten bogyos)
Ebed: spagetti? Teszta?? Nem. Bulgur, rizs, csirkevel es szinten parolt vagy friss salataval, zoldseggel.
Vacsi: ok- arra figyelj h ne legyen CH
Ez végre egy ésszerű étrend. Ha sokáig akarod tartani, nyugodtan ehetsz néha egy kis tk tésztát ;)
Esteleg vacsihoz mehett volna valami zöldség, csümölcs, mert abból ehetnél többet. De már így is elég jó :)
Makróiddal meg nincs probléma, ha ilyen arányokkal energikus vagy és fogysz is, akkor nem szükséges változtatni!
fogyni akarok es izmot megtartani, nem epiteni, az deficitben amugy sem megy.
btw orvostanhallgato vagyok, sajat keresetem nincs, egyetem mellett dolgozni nem tudok.
Fogyni akarsz es izmot megtartani? Ezzel az etrendeddel fixen lemegy az izom is, es max skinny fat leszel. 70% etkezes 30% mozgas. 1 alma natur joghurttal minek? Teljesen felesleges. Natur joghurt+turo+esetleg alma mar oke. Es tobbet kell enned, mert ez keves. Nem a kaloria a lenyeg hanem amit beviszel! Es nem a tesztatol vard a csodat. A dieta aldozatokkal es lemondasokkal a jar. A szinten tartas pedig egy mas dolog, abba belefer a teszta.
Mert amugy 70% tiszta etkezes 30% “szemet kaja” vonatkozik erre.
1400 kaloriara boven felemelheted. Es valtoztass ezen, mert ez nem jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!