Hogy álljak neki edzeni baba mellett, ha fogyni szeretnék?
A séta elég, egy anyukának szerintem!
Inkább próbálj meg kevesebbet enni.
Kalóriabázison kitudodod számolni mennyi kalóriát ettél, égettél el, ha többet égettél el akkor fogsz fogyni.
Sok sikert kívánok!
Miért, baba mellett másképp kell edzeni?
Ez mind csak kifogás.
A diétázással légy óvatos, nehogy a szoptatás kárára menjen. Inkább csak építs be egészséges ételeket, pl. zöldségeket, halat az étrendedbe, a kalóriát ne fogd vissza drasztikusan.
A lógó hasra én haskötőt használtam, amikor napközben otthon voltam. Nekem sokat segített, hogy visszahúzódjon a hasam. A nadrágjaimat hajgumival fogtam össze a gombolásnál, vagy övvel, voltak terhesnadrágjaim is, és hosszabb, laza felsőket hordtam. Nekem ebben az időszakban nem volt prioritás, hogy pont ugyanannyi kiló legyek, mint a szülés előtt (15 kg volt rajtam). 1 éves volt a kisebbik fiam, amikor diétázni kezdtem, ekkor már rég nem szoptattam (ha tudtam volna szoptatni, kivártam volna a végét). Szerintem ráérsz még ezzel foglalkozni, 4-5 kg felesleg alig látszik. Tornára még sokáig nem volt időm és energiám, két pici gyerek után szaladtam eleget, napközben leülni se nagyon volt időm, nem volt mozgáshiányom...
Köszönöm mindenkinek, megfogadom a tanácsokat.
Az 5ös válaszolónak is köszönöm a választ, de amint leírtam, nem tudom kire bízni a babucimat, ezért kéne valami olyan otthoni megoldás, amit mellette is tudok csinálni, nem mellesleg szoptatok. Szóval csak ennyi a kifogás....ezért kéne más edzés baba mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!