Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt lehet megszab...

Mennyi idő alatt lehet megszabadulni 25 kg zsírtól?

Figyelt kérdés
Már egy fél éve hogy rendszeresen edzek (súlyzós) de azóta is 25 kg felesleg van rajtam, max 1-2kiló szokott ugrálni de az azthiszem normális. Az étrendemen különösebben nem változtattam, csak semmi cukor és a lehető legkevesebb pékáru, tészta vagy liszt.. Mit kéne tenni?
2019. aug. 20. 18:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Étrend változtatás
2019. aug. 20. 18:22
 2/9 anonim ***** válasza:
73%

Nagyon szigorúan ellenőrizném a kalóriatartalmát az ételeknek amiket beviszel

Ha van időd (esetleg pénzed magán úton), és tényleg le szeretnéd adni, keress fel egy dietetikust aki hozzáértő szemmel jobb tanácsokat tud adni mint itt a legtöbbünk

2019. aug. 20. 18:23
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Pár óra alatt, ha ingyen adod.
2019. aug. 20. 18:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Január elsején kezdtem az "életmód" váltást. Akkor 110 kg voltam, most 84. A ruhatáramat cserélni kellett, két mérettel kisebb ruhákat hordok. Kocsi helyett gyalog járok dolgozni, napi 13-14 ezer lépés minimum meg van (rekord 26 ezer) Előtte napi 2-3 ezer volt csak. Hetente 3-4x edzek 30-60 percet. Eleinte úsztam és szobabicikliztem, most már futok és terep bicajozok. Az étkezésen csak annyit változtattam, hogy csökkentettem az adagokat + megszüntettem a gyorskajákat és a nasizást.
2019. aug. 20. 18:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
0,5 kg fogyás egészséges egy hét alat zsírból, ez az ami nem terheli meg a szervezeted. Tehát 25 kg kb 1 év izomveszteség nélkül
2019. aug. 20. 18:42
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Én 2-4 hát alatt meg tudnék ennyit enni.
2019. aug. 20. 18:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Én 2 kilót fogytam 2 hét alatt, de azt nem tudom izomból, vagy zsírból. Gyanítom nagy része izomból😒
2019. aug. 20. 18:55
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

#7: Érdemes megnézned az okosmérlegeket amiket kapni lehet manapság, és nem is drágák: 10-15.000 Ft körül lehet kapni olyat ami mindent mutat

Nemrég vettem én is egyet amivel sokmindent nyomon lehet követni, fogyáshoz elengedhetetlen :)

2019. aug. 20. 19:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Az étrenddel van baj ha nem fogysz de van tényleges súlyfelesleged.

- 25 kg sok mindentől függ. 8-9 hónap, 1 év kb. Nem, kor, induló súly, étrend, egészségügyi àllapot-hàttérbetegségek kérdése. Egy amúgy egészséges férfi gyorsabban fog lefogyni ennyit, mint pl egy anyagcserezavaros pajzsmirigy alúlműködéses hormonzavaros nő. Én utóbbi vagyok, 22-t fogytam 5,5 hónap alatt, több hàttérbetegségem van amik mind nehezítik a fogyàst, elősegítik a hízàst. Plusz hatalmas kezdősúllyal indulok.

Egy baràtnőm fél év alatt ugyanolyan módszerrel de amúgy egészségesen, betegségek nélkül, majdnem dupla ennyit fogyott fél év alatt. (43 kgt)

Tehàt a kérdésedre nem lehet pontos vàlaszt adni, mert egyénfüggő.

2019. aug. 20. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!