Mennyi idő alatt lehet megszabadulni 25 kg zsírtól?
Nagyon szigorúan ellenőrizném a kalóriatartalmát az ételeknek amiket beviszel
Ha van időd (esetleg pénzed magán úton), és tényleg le szeretnéd adni, keress fel egy dietetikust aki hozzáértő szemmel jobb tanácsokat tud adni mint itt a legtöbbünk
#7: Érdemes megnézned az okosmérlegeket amiket kapni lehet manapság, és nem is drágák: 10-15.000 Ft körül lehet kapni olyat ami mindent mutat
Nemrég vettem én is egyet amivel sokmindent nyomon lehet követni, fogyáshoz elengedhetetlen :)
Az étrenddel van baj ha nem fogysz de van tényleges súlyfelesleged.
- 25 kg sok mindentől függ. 8-9 hónap, 1 év kb. Nem, kor, induló súly, étrend, egészségügyi àllapot-hàttérbetegségek kérdése. Egy amúgy egészséges férfi gyorsabban fog lefogyni ennyit, mint pl egy anyagcserezavaros pajzsmirigy alúlműködéses hormonzavaros nő. Én utóbbi vagyok, 22-t fogytam 5,5 hónap alatt, több hàttérbetegségem van amik mind nehezítik a fogyàst, elősegítik a hízàst. Plusz hatalmas kezdősúllyal indulok.
Egy baràtnőm fél év alatt ugyanolyan módszerrel de amúgy egészségesen, betegségek nélkül, majdnem dupla ennyit fogyott fél év alatt. (43 kgt)
Tehàt a kérdésedre nem lehet pontos vàlaszt adni, mert egyénfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!