Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet pácolni diéta alatt?

Lehet pácolni diéta alatt?

Figyelt kérdés

Oliva olajal és zöld füszerekkel pácolom a csirkemellet majd ki sütöm wok-ban.

Az Olivas pácolás oké diéta alatt?

Nagy szemű himalája só 1 csipet mehet? (fogja vissza a vizet ugy tudom)

Fűszerezni lehet? Grill fűszerkeverék, zöld fűszer keverék, bors stb-re gondolom. (amikben nincsennek mesterséges vackok max só)

6 hete diétázok és eddig nagyon szépen ment de most meg allt a fogyás és a fenti kérdésekre picit rá paráztam hogy lehet ezek miatt van bár kétlem de inkabb megkerdezem az okosabb embereket.

2019. aug. 20. 16:23
 1/3 anonim ***** válasza:
84%

Természetesen semmi gond vele.

Remélhetöleg nem só nélkül étkezel, mert akkor rövid idö alatt megbetegszel, a sóra szüksége van az idegmüködéshez.

Emellet olajat/zsiradékot is kell fogyasztani, mert sok vitamin csak akkor szívódik fel, ha zsiradékkal együtt kerül a szervezetbe.

Viszont a csirkemell "diéta" nem egészséges, mert ezzel ugyan le tudzs esetleg fogyni (feltéve, hogy nem utálod meg hamar az egyoldalú étrendet), viszont utána visszahízol, ha nem maradsz életed végéig a csirkemell mellett.

2019. aug. 20. 16:51
 2/3 A kérdező kommentje:

Ops. Akkor megy majd a csipet só a husira. Nem ettem kb semmi sót :D

Az étkezéssel semmi gond nem tudom megunni. Eszméletlen akaraterőm van :) Köszönöm

2019. aug. 20. 18:44
 3/3 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem nincs ezzel gond, sót is ehetsz teljes nyugalommal.

Mondjuk sosem értettem, mi értelme van a csirkemellnek. Drága, és nagyon száraz, ezért is tesz jót neki a pácolás. De ennyi erővel lehetne másfajta húsokat, halat is enni. Szerintem nem a zsír a probléma, hanem a túl sok (főleg finomított) szénhidrát és a feldolgozott ételek. Nálam az a helyzet, hogy ha a ch arányát csökkentem a zsírral szemben, fogyok. Fordított esetben állandóan éhes leszek és nem fogyok vagy éppenséggel hízok.

2019. aug. 21. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!