Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek?

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Az volna a kérdésem, hogy ti mit gondoltok az olyan túlsúlyos(30+kg)ismerőseitekről akik egészsegtelen ételeket fogyasztanak? Pl. FB-n feltesz magáról egy képet, hogy valamilyen egészsegtelen ételt eszik. Nekem annyira nehezemre esik visszatartani magam, hogy beszóljak, nem akarom bántani. De amikor jön hozzám panaszkodik, hogy egészségügyi gondjai vannak,pedig alig eszik valamit. Tudja jól, hogy én is diétázom és tudnák neki segíteni,de mikor erre kerül a szó mindig témát vált.
2019. aug. 16. 16:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel, mit eszik más.
2019. aug. 16. 16:31
 2/4 anonim ***** válasza:
83%

Mindenkinek a magànügye mit eszik. Saját döntés, senkinek nincs joga beleszólni. Attól, hogy én az életmódvàltàs és fogyàs mellett döntöttem, màsnak még nem kell, nem kötelező.

Erre csak azt tudom mondani, hogy ha majd elég szarul érzi magàt, akkor addig fog menni amíg nem talàl megoldàst a problémàjára. Velem is így volt.

Persze próbàltam én kismilliószor fogyni, csak sajnos rossz módszerrel. Többnyire koplalàssal. Aztàn mikor nem bírtam màr az éhezést, feladtam és olyankor ettem olyasmiket is, szinte minden nap amiket nagyon kerülni kellett volna.

Aztàn vettem egy nagy levegőt, utànajàrtam mi lenne nekem a legjobb, és kialakítottam egy olyan életmódot amivel fogyni is tudok, jól is érzem magam, ugyanakkor nem kell 100%ig semmiről sem lemondani, és koplalnom sem kell. Ez működik, és eszemben sincs feladni. Egyre jobban élvezem:)

2019. aug. 16. 16:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Leszarom.
2019. aug. 16. 18:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel, soha nem reagálok fbon.
2019. aug. 16. 19:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!