Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csípőmről lábamról egy dkg...

Csípőmről lábamról egy dkg sem megy le akár mit csinálok . Miért? Többi lent

Figyelt kérdés
Munkámból kifolyólag napi 10-15 kg gyaloglás hol intenzíven hol lazábban, plusz a kenyeret elhagytam igaz nem végleg heti 3-4 alkalommal eszek, rengeteg folyadék semmi zsíros étel . napi 20 perc intenzív torna zsírégetés ha jobb passzban vagyok 50 perc torna, mégis a combom lábszáram zsíros izmos olyan mint egy megtermett elefánté, fentről fogyok kar váll arc. , csipő, comb, lábszár semmi, pedig torna közben kifejezetten arra koncentrálok, illetve a napi 10-15 km járkálás. Nem értem
2019. aug. 15. 15:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Oda hízol először, kvázi onnan megy le utoljára. Próbáld ki, hogy csökkented a CH-d/zsírbeviteled/kalóriád, nem tudom, mi az ami jobban bevált neked.
2019. aug. 15. 15:40
 2/2 anonim válasza:
Nekem az vált be hogy több zöldséget és gyümölcsöt ettem. Szerintem állj be valami futó egyesületbe. Én is azt tettem (bár csak hobbiból, nem azért hogy lefogyjak) és sokat fogytam. A làbam, a karom ès a hasam izmosabb lett. (Mert ott télen egy teremben erősítő gyakorlatokat is végeztünk.
2019. aug. 18. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!