Nem kell többet. Csinos vagy, kerek ott, ahol kell. Elég tartani a súlyod :)
2019. aug. 14. 19:54
3/11 anonim válasza:
162centihez a 67kilo sok szerintem.
2019. aug. 14. 21:42
4/11 anonim válasza:
Uccsó, kilóban lehet, de nézd meg a képet. Kisgyermekes anyuka.
Ha felveszi a lányát, nehogy már eltörjön..
2019. aug. 14. 22:06
5/11 anonim válasza:
Oldalrol, behuzott hassal, a kez meg takar is, nagyon csaloka a kep. Attol, mert anya vagy, nem kell kovernek lenned. A gyekerek utan nem a zsir miatt tudsz szaladni, hanem az izmok miatt. Kezdj el sulyzozni, jot fog tenni.
2019. aug. 14. 22:36
6/11 anonim válasza:
Szép az alakod, fogynod nem kell :) Esetleg ha van egy kis időd és az energiád is engedi, akkor néhány felülés, comb, popsi torna, hogy feszesítsd magad, neten sok videót találsz. :))) De így is szuper vagy :)
2019. aug. 15. 10:12
7/11 anonim válasza:
5 válaszoló , hogy te mennyire rosszindulatú vagy és enyhén szólva kritikus. Biztosan nem véletlenül lettél lepontozva. A kérdező igenis csinos , nem manöken alkatú , de nem is elvárás ez egy fiatal anyukától . Idővel még formálódhat is ha akar. Te aki tudom , hogy másfél mázsa vagy (és ez nem sértés a korábbi hozzászólásaidból tudom ) , éppen nem kellene ilyen keményen bírálni. A kérdező nem kövér , sok nő többek közt te is és én is szeretnénk így kinézni.
Gratulálok kérdező !
Elárulod mennyit fogytál és mennyi idődbe telt ?😃
2019. aug. 15. 10:24
8/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon kövér vagy..bocsi :((
2019. aug. 15. 15:07
9/11 anonim válasza:
Ez tényleg kicsit csalóka kép, kezed rossz helyen van, plusz nem tudni, a hasad mennyire húztad be. A paraméterek alapján én azt mondom, egy 5 kg még nem ártana, de ettől függetlenül csinos vagy, jók az arányok, nőiesen telt, tehénnek egyáltalán nem mondható. A fogyást meg csak azért, mert láthatóan téged zavar. (Tudom, milyen, az első után én 83 kg is voltam 165 cm-hez. Most lett 1 éves a 3.gyerekem, 58.5 kg-ra sikerült lefogynom, de sokáig nem tudtam pl 63 alá menni.)
2019. aug. 15. 15:15
10/11 anonim válasza:
Nem sokat látni belőled, de én szülés után ennél jobban vissza szeretnék fogyni.
Ha egészségügyileg rendben vagy, akkor kizárólag csak magadért diétázz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!