Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek egy teltebb lány...

Szerintetek egy teltebb lány is lehet szép?

Figyelt kérdés
úgy érzem a fiúk rám sem néznek,mert kövér vaok.syerinted x.y.valaki beleszerethet egy 70kg-s lányba is?lehet vonzó eza testalkat is?őszintén
2010. júl. 12. 21:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Hát én nemigazán tudom elfogadni magam sajnos, 19L/167cm/78 kg vagyok,egy betegség miatt híztam meg,és bár sokan azt mondják,hogy nem látszik,hogy ennyi vagyok,arányos a testem,de utálom a nagy melleimet... :S

84 kg-ról fogytam le,és továbbra is igyekszem elérni kb 68 kgos álomsúlyt,viszont annál lejjebb nem szeretnék menni...de olyan nehéz :(

2010. júl. 13. 19:32
 22/28 anonim válasza:
100%
Persze hogy lehet ,nekem is van szerelmem és én 69 kg 169 cm vagyok. :) régebben jobban látszott rajtam és még most is látszik mármint szerintem h teltebb vagyok, de mindentől független szeret nagyon nem csak amiatt ahogy kinézek. Szerintem te is csinos vagy minden lány csinos valamilyen formában 100% hogy nagyon csinos vagy te is :))) legyen önbizalmad csúnya biztosan nem vagy hidj nekem . A fiúm először a humorom és a viselkedésem miatt barátkozott velem de aztán egyre jobban megtetszettem neki amint megismert és fojton dicsérte a külsőm pedig karcsú sosem voltam majd kijelentette h nagyon tetszem neki szeret velem lenni meg ilyenek tudd meg h te is szép vagy :::))))))
2010. júl. 27. 21:45
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem eloszor elkene magad fogadnod. Es hogyha szereted onmagad, masok is szeretni fognak. Akarki lehet gyonyoru!
2010. aug. 25. 18:05
 24/28 anonim ***** válasza:
0%

Ha azt írtad volna a kérdésedben, hogy lehet e szép, akinek egy szeme van középen, akkor az összes egyszemű válaszolt volna neked, hogy igen, sőt!

Nekem az a válaszoló tetszett aki leírta, hogy az ő férje igénytelen e tekintetben, így ő nagyon meg van elégedve magával. Van ilyen hapsi is, ne keseredj el. Neki is van hibája. Ennyi.

2010. aug. 25. 23:28
 25/28 anonim ***** válasza:
54%

attól függ, hogy 183 centisen 70 kiló, vagy 153 centisen.

A szerelem pedig vak. Azér, mer kövér vagy, még szerethetnek. Csak valszeg nem Brad Pitt fog belédszeretni, hanem egy hasonló kaliberű srác, mint amilyen te nőben vagy.

2010. aug. 26. 12:03
 26/28 anonim válasza:
Még szép,hogy lehet szép! A pasik csak sétálni szeretnek a pláza cicákkal.Ne felejtsd...az első osztály mindig párnás:)))
2010. aug. 26. 13:17
 27/28 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem lehet egy telt lány szép, DE az a tapasztalatom, hogy a legtöbb pasinak legalább annyira fontos az alak, ha nem fontosabb...Én voltam vékony is, kövér is és 100x több pasinak bejöttem vékonyan, pedig ducin is adtam magamra, igényesen öltözködtem, sminkeltem stb.. Nem egyszer volt olyan, hogy ültem tömegközlekedési eszközön, kinézett magának a srác, szemezgettünk és ahogy felálltam, kb. ledöbbent és rám se nézett. Persze ízlések és pofonok, de én továbbra is azt mondom, hogy a férfiak többsége a vékony alakra voksol.
2010. aug. 26. 18:45
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak:

Van igazság abban, amit mondasz, de ez szerintem inkább az, hogy jobban megnézik.

"Otthonra" meg nem feltétlenül ez alapján választ:-)

(Jó, van, aki igen, de azokat inkább hagyjuk.)

2010. aug. 26. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!