Szerintetek egy teltebb lány is lehet szép?
valamelyik nap egy 175 cm-es sportos 77 kg-os csaj képet is tett magáról
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__99..
nézd meg ;)
ez a csaj, szerintem szép, pedig duci (a körme kicsit túlzás)
a honlapját nem találom, de ha meglesz, belinkelem, ott jobb képei vannak
persze, hogy lehet szép. amikor fiatalabb voltam 51 kilósan is annyi pasi nézett meg, mint elhízottan, amikor 78 kiló voltam.
De a lényeg, hogy tudd viselni magad, legyen önbizalmad. Nekem is volt, és eltörpültek a felesleges kilóim az önbizalmam mellett. :)
Bár mára már fogytam 18 kilót, mert így mégiscsak jobban érzem magam... :) még - 5 kiló, és tökéletes lesz a súlyom. :)
Tehát összegezve, abszolút lehet vonzó egy teltkarcsú női test. :)
persze...
vszinűleg még fiatal vagy, de ha eléred a 18-20 évet, akkor majd rájössz, hogy nem csak a magas, vékony, nagymellű csajok tetszenek a pasiknak
elsőnek az arcod nézik, és a szemed, az elárul mindent, ha te magad úgy tartod, hogy igenis szép vagyok, akkor ők is így fognak vélekdeni, ha úgy tartod magad, hogy jaj de kövér vagyok akkor ők is ezt fogják gondolni rólad
szóval a lényeg, hogy ápolt legyél és legyen kisugárzásod
de ha nem érzed így jól magad ahogy vagy, akkor kezd el sporoltni és egy kicsit jobban odafigyelni az étkezésre
én vagyok a 77kg, 175 magas sportos csaj :) most már én is kezdem elhinni, h lehetek szép és csinos ezekkel az adatokkal. úgyh fel a fejjel, a férfiak nem a vékonyakat szeretik, nekem 2 éve van már párom :) (férfiak alatt nem a 15-18 éves kis suhancokat értem)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!