Szerintetek egy teltebb lány is lehet szép?
Persze h lehet sok teltebb nő vonzóbb a vékonyaknál.Az h valaki vékony nem jelenti azt h jó nő is,a szépség múlik a hajon bőrön a kisugárzáson,nem csak a súlyon.70kg?????
Az neked kövér?150 na aza kövér.
Engem pl kimondottan vonzanak a telt lányok:)
Szívesen megismernélek.Hol laksz?
Írd be a keresőbe, hogy ideális testsúly kalkulátor. Itt megnézheted, hogy mennyire ideális a testsúlyod, mert lehet, hogy 70 kg-mal pont csinos vagy. Ezért is kérdezte korábban valaki, hogy hány cm vagy.
Ha meg van némi túlsúly?! Na és ezt most egy szlogen, tudom, de attól még tényleg mindenkinek más az ízlése.
én is teltebb vagyok, és ne aggódj, van akinek tetszenek a teltebb nők. sőt, rengeteg van.
én kétfajta pasival találkoztam:
1. aki szereti a duci lányokat. nagyon furcsa volt hallanai, hogy ó de szép nagy feneked van, imádom a puha hasad stb.
2. akinek nem számít a külső, hanem a személyiséged, mert ilyen is van. a férjem ilyen. egyébként sportoló!
Esetleg próbálj meg neten ismerkedni, ahol előre tudathatod pl. a nevedben, hogy duci vagy, így eleve olyanok keresnek meg, akiknek bejösz. A férjem előtt nem egy barátom volt, akivel az interneten ismerkedtem meg, és jobbnál jobb pasik. Azelőtt én is így voltam, hogy biztos nem kellek majd senkinek, aztán felfigyeltem hogy sok duci lánynak van szuper barátja,akkor nekem miért ne? :)
Persze, hogy lehet szép, sőt, szerintem szebbek, mint a deszka csajok, de nem akarok elfogult lenni.
Nem tudom, hány éves vagy, gondolom, elég fiatal lehetsz, 14-15 körül, később rájössz, hogy akad nem kevés pasi, aki ezt szereti:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!