Mit gondoltok az alakomról? Fogynom kéne?
Figyelt kérdés
Milyen alakom van? Tudom hogy ide sokkal kövérebb emberek szoktak írni, de szuksegem lenne fogyókúrára? Ha igen milyenre? Sajnos én nem vagyok elégedett magammal, mert nem vagyok teljesen vékony. Vagy az vagyok? Kicsit mar össze vagyok zavarodva magammal kapcsolatban.
Itt van néhány kép:
Ti hol láttok felesleget vagy “hibát”?
Csak őszintén.:)
23/L
2019. aug. 11. 17:06
21/22 anonim válasza:
"ilyen alkat elérése lenne a cél, ha ilyen lennék, vagy kicsit ennél is soványabb akkor érezném jól magam"
Még annál is soványabb?? Már így is egészségtelenül néz ki a lány, nem is szép az alakja; ha ilyenre vágysz, s azt hiszed, ettől jobban éreznéd magad, anorexiás vagy. Az a lány biztos nem érzi jól magát, a szervezete is szenved.
22/22 anonim válasza:
Őszinte leszek, bocsi hogy ezt mondom de én vagyok 165 cm és 62 kg, és hát vékonyabb vagyok mint te a képeken és nincs is annyi zsír rajtam, a combjaid elég vastagon és a hasadon is van felesleg szeri érdemes lenne egy egészséges táplálkozást követnes és mellé edzeni pl: futni úszni vagy erősíteni remélem nem veszed bántásként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!