Mit gondoltok az alakomról? Fogynom kéne?
Milyen alakom van? Tudom hogy ide sokkal kövérebb emberek szoktak írni, de szuksegem lenne fogyókúrára? Ha igen milyenre? Sajnos én nem vagyok elégedett magammal, mert nem vagyok teljesen vékony. Vagy az vagyok? Kicsit mar össze vagyok zavarodva magammal kapcsolatban.
Itt van néhány kép:
Ti hol láttok felesleget vagy “hibát”?
Csak őszintén.:)
23/L
az a lány a képen nem néz ki jól (szerintem). de ez mellékes, mivel a kinézet megítélése ízlés kérdése, kinek mi tetszik.
(a kérdés az, hogy neked ez miért tetszik és miért szeretnél olyan lenni, mint ő?)
a lényeg viszont nem a kinézet, hanem hogy ez a lány nagy valószínűséggel hogyan érzi magát a mindennapjaiban. mivel nagyon keveset eszik, ezért semmire nincs energiára, kedvetlen, állandóan azon parázik, hogy már megint sokat evett, pedig csak annyit egész nap, mint másnak a fél reggelije stb. stb.
(mondom, nagy valószínűséggel)
a szélesebb váll a nőknél keretet, formát ad, sajnálatos, hogy a ruhagyártók ezt nem minden esetben veszik figyelembe, de nyilván megtalálod a neked valót, csak többet kell keresni.
ez genetikailag szabva van, jobb, ha megbarátkozol vele - mi az, hogy "hagyjuk is milyen"? rakd rendbe - ha kell segítséggel - az emberi testről és a saját testedről alkotott elképzeléseidet, mert komoly bajok lehetnek belőle.
amint előttem is írták, neked "csak" izmosodnod kellene, hogy formásodjon a tested - elég munka ez is. de fogyókúrára, kalóriacsökkentésre ne is gondolj (úgy sejtem már így sem ezsel eleget), sőt, amennyiben elindulsz a súlyzós edzések útján, még több kalóriára lesz szükséged mint most.
(((az első fürdőruha nem jó az alakodra, a második sokkal jobb)))
A kislány a képen konkrétan az anorexia határát súrolja, ne akarj olyan lenni.
60 kilóval nem vagy kövér, csak kb 0 izom lehet rajtad. Youtube-on van egy csomó Rubint Rékás meg ilyen zsírégetős/alakformálós videó, kezdj el naponta tornázni aztán pár hónap alatt már fog látszódni.
Mellé meg lehetőleg felejtsd el a cukros/zsíros dolgokat amennyire lehet.
Leírták előttem, de csatlakozom:
nem vagy kövér, még csak fogynod se kell, csak sportolnod kellene és ne akarj olyan lenni mint a képen látható lány! Az már anorexiás!
Edzés.
De szerintem ha csak futnál, akkor is meglátszana nagyon gyorsan.
Sok sikert. 😊
Szerintem nincs rossz alakod. Ledobsz 2 max 3 kilót oszt jól van. A képen szereplő lány, szerintem már túl sovány.
Ez szerintem jobb. Egy kicsit talán hasonlítasz is rá:
Az eddig posztolt képeken kb mindhárman elég hasonló alkat vagytok, csak más csontozattal.
Aki ilyen madárka alkat, az sokkal vékonyabbnak ha kb ugyanazzal súly/magasság aránnyal.
Ami tennék, hogy célzatosan fenékre és combra gyúrnék. Ha kikerekedik a hátsód meg lesz szép izmos lábad, az ki fogja egyensúlyozni a vállaidat.
Amikor az előttem írók sportolásra, izmosodásra öszökélnek, nem női testépítő alakot akarnak ajánlani. Egy egyenletes izomtónus formát, tartást ad a testnek, ami sokkal észrevehetőbb mint az az egy-két kiló amit vért izzadva leadnál.
Az a csaj akit linkeltél, ránézésre pubertás környéken lehet. Te majdnem tíz évvel vagy idősebb, közben beütött az ösztrogén, ami csípőre meg mellre kikerekített.
Felnőtt nőként nem fogsz tudni úgy kinézni mint egy tini.
A másik meg hogy garantálom neked, egy jó fotós beállít téged is ilyenre. Reggeli előtt, jól kiszáradva nekiállsz te is nyújtózkodni, te is vékonyabbnak hatnál.
Póz meg jó kammeraszög sokat tud csalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!