Tudom, hogy pszihiátrián lenne a helyem, aki azért jött hogy ezt elmondja az mehet is, köszi. Szóval ha most még tovább olvasol, akkor remélem azért teszed mert neked is problémát okoz "normálisan" étkezni... de a lényeg, hogy lenne- e kedve valakinek beszélgetni, tippeket, trükköket kibeszélni mert nagyon úgy érzem hogy a környezetemben nem ért meg senki. (Kort privátban írok esetleg)
Nekem volt ilyen gondom. Anorexiás voltam. Illetve nem lehetett hivatalosan kimondani mert a súlyom bár alacsony volt, még elfogadható. Így vasszatekintve már tudom, hogy ez nem volt normális.
De büszke vagyok magamra, mert egyedül, orvosi segítség nélkül sikerült meggyógyulnom. :)
Neked van ilyen problémád kérdező?
Ha felismerted a problémát az már félsiker.
2019. aug. 11. 01:23
2/8 A kérdező kommentje:
Aha nekem van ilyen "problémám". De nem mondanám kórosnak vagy ilyenek... Csak jó lenne hasonló korú valakivel beszélgetni aki támogat abban hogy fogyni akarok. És ugye étkezési zavarosok között gyakori aki kis súlyból szeretne leadni. És én tudom miért szeretnék még fogyni/ minimus súlyt tartani emiatt nem tartom magam betegnek ajjj nagyon nehéz ezeket érthetően megfogalmazni
2019. aug. 11. 01:48
3/8 anonim válasza:
Nekem írhatsz nyugodtan.
Az étkezési zavar hátterében más lelki problémák állnak. Ezeket kell megoldani elsősorban és közben persze elkezdhetsz tudatosan táplálkozni de az étkezési zavarok hátterében lelki megoldatlan/feldolgozatlan problémák vannak.
De ez nem jelenti azt, hogy pszichiátrián lenne a helyed.
Beszélgetés a problémáidtól az sokat segíthet írj nyugodtan. :)
2019. aug. 11. 09:38
4/8 anonim válasza:
de a kerdezo nem meggyogyulni akar ... hanem tovabb fogyni. Legalabbis ezt vettem ki a valaszabol
2019. aug. 11. 12:38
5/8 anonim válasza:
Szóval te egy másik anorexiást keresel, aki segít fogyózni, s nem jelzi neked a problémát, hogy 170centihez 45kg nem normális cél?
2019. aug. 11. 12:53
6/8 anonim válasza:
Nekem is írhatsz nyugodtan, ha gondolod😊
2019. aug. 12. 19:08
7/8 anonim válasza:
fhu nagyon jo lenne ha irnal:) hasonlo cipoben jarok,es kikeszit hogy nem tudok valakivel errol beszelni, illetve jol jonne egy motivalo ember.
2019. aug. 30. 01:00
8/8 anonim válasza:
Nekem írhatsz :) jelenleg is korhazban vagyok anorexiaval.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!