Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy feszesebb...

Mit csináljak hogy feszesebb legyek?

Figyelt kérdés

L

2 ev alatt fogytam

Kevesebb kalóriát ettem és izomból is sokat vesztettem...de mostanra meg punnyadt lettem....mivel tudnám feszesebbé tenni magam...de lehetőleg gyorsan

Sportra nem nagyon van időm ..esetleg itthon gyakorlatok végzése??

2019. aug. 10. 19:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Csodák nincsenek :P

Vagy szépen kitartóan tornázol és annak meg lesz az eredménye, vagy ha muszáj gyorsan irány a plasztikai sebész.

Hideg meleg vizes zuhany is jót tesz a bőrnek de ahhoz is idő kell.

Miért lenne olyan fontos gyorsan?

2019. aug. 10. 20:00
 2/6 A kérdező kommentje:

Vagy esetleg heti 3 szor eljárnék bicozni vagy sétálni

Az nem elég??

Kell edzenem??

2019. aug. 10. 20:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez a hideg-meleg zuhany hogy??
2019. aug. 10. 20:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Igazából nem fontos gyorsan csak tartós legyen.....elég ha ma építek egyébkent izmot..mezomorf testalkatom van
2019. aug. 10. 20:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsan sulyzos edzessel tudsz feszesedni, izmot epiteni. Sajat testsulyos gyakorlatokkal is lehet, de ez lassabb folyamat. Biciklizessel max a labad izmosodna, séta erre nem jo. Mindenkeppen erősítő edzés kell
2019. aug. 10. 20:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok #5nek igaza van erősítő jellegű edzésre van szükséged, nem kardióra.

A hideg meleg vizes zuhany meg olyan egyszerű ahogy hangzik: beállsz a zuhany alá és hideg majd meleg vizet eresztesz magadra átmenet nélkül. Mondjuk ha este zuhizol az szívás ugyanis felélénkük az ember... Et a módszer egyébként a vérkeringést serkenti...

2019. aug. 10. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!