Honnan gyüjtöttetek akaratot a fogyáshoz? Mi motivál titeket?
Kedves fogyózók. Egy 15 éves lány vagyok, kevés súlyfelesleggel, ami mégis épp elég ahhoz, hogy az önbizalmamat taccsra vágja. Rengetegszer határoztam már el magamban, hogy vége az állandó nassolásnak és rágcsálásnak, de nem bírom abbahagyni. Tulajdonképpen éhes se vagyok, csak eszek. Aztán pedig alig bírom elviselni magam. Nem tudom, komolyan nem tudom mit kellene mondogatnom magamnak, ami elég erős ahhoz, hogy leállítson az állandó kajálásban... segítsetek. Jöehet bármilyen tanács... csak segítsetek mert ezt senkinek se tudom elmondani... a külsőmről gyülölök beszélni...
előre is köszönöm.
Az, hogy nincs semmim. Mindent elvesztettem a túlsúlyom miatt. A külső szép lassan elkezd hatni a belsőre és egy szempillantás alatt zuhan a világod, elveszited belőle a legjobban féltett barátaidat és egy reggel felébredsz, hogy egyedül vagy, ráadásul egy gödör fenekén. Legalább a gödörből húzd ki magad, aztán van esélyed találkozni másokkal és új életet kezdeni egyben. Kb. ez motivált
Nameg az, hogy tudtam, hogyha ez igy folytatódik , akkor véget vetek előbb- utóbb az életemnek. Túlsúlyosan az élet számomra nem élet. S én nem túlélni akarom az életet, hanem élni.
ismerős, ugyanez volt velem a helyzet :) Leehet hogy egyesek hülyeségnek tartják, de nekem bevált. Ugye a cigiről is úgy lehet leszokni, ha állandóan csökken a nikotin (ha nem bocsi, nem bagózok, csak hallottam)
Kényszeresen rágsz. Rágjál rágót. Először 2-3 nap alatt elfogy egy-egy doboz. Nem baj, de érd el az 1 hét 1 dobozt, aztán a 2hét 1 dobozt... ha rágj akarsz, rágj rágót :) csak figyelj, melyiket! A legtöbben ott az aszpartám, ami ugyan édesítőszer, de rákkeltő és idegméreg. lidl-be vegyél jetgum nevűt, abban nincs :D és így leszoksz róla.
Fagyi/jégkrém helyett pakolj pohárba sima jeget, nyalogasd azt :)
Be fog válni, hidd el :) Tapasztalat:)
17/L
Én sem vártam meg, amíg elhízok. Kevés súlyfelesleggel is éreztem, hogy elég, ne tovább. Nem akartam dagadt lenni.
Ráadásul az ember az egészségét is taccsra vágja, azt sem akartam. Vettem táplálkozási szakkönyvet (nem divatdiéta!), hozzáolvastam a témához, és fokozatosan (nem egyik napról a másikra!) áttértem az egészséges táplálkozásra. Le is ment a felesleg.
http://www.youtube.com/watch?v=aGE7Hlsyrxc&feature=related
Thinspiration.
Mondd magadnak,hogy ha nem eszel nasit,és mozogsz,akkor ilyenvékony leszel mint ezeek a lányok :)
Ha pedig eszel,és nem mozogsz,akkor nem fog megnézni egy pasi sem,mert hájas leszel.
off: amit az utolsó hozzászóló linkelt be: ne légy olyan vékony, mint azok a lányok, és ne is kövesd a pédájukat Pl, hogy hánytatják magukat)
sportolj este többet és akkor egy kis nasi is belefér
de pl rágózz helyette, egyél pufirizst, szotyit, atok egészségesebbek
igyál egy nagy pohár teát, vagy citromos vizet
igyál kakakót, avgy egyél meg helyette gyümölcsöt
gondolj arra h ezzel milyen jót tezsel magadnka
naponta egy-két kocka csoki belefér, főleg ha igazi csoki
túrórudi se rossz választás
azt nem tudom rajtad mi segítene ,de a kérdésed az volt,h. minket mi motivált
hát engem egy egyéjszakás kaland, mire 2,5 hetem volt felkészülni:)
Az első leírta kb ami nálam is volt. Nagyon meghíztam 2-3 év alatt sajnos. A nagyont azt +30kg-ra értsd. Na ebből mára +5kg maradt, ezt még legyűröm és újra a régi vagyok:D
Utáltam még az utcára is kimenni, de még a boltba is, buszra utáltam felszállni, mindig azt éreztem mindenki engem néz. Sokszor lemondtam a programokat, ha hívtak barátok valahova, mert rámjött a depi, hogy hogy nézek ki és így nem megyek én sehova. Ruhát venni is utáltam, pedig lány vagyok, de nehéz volt kapnom magamra és még az se állt jól amit kaptam. +30kg-val mi is állna jól..:)
Szóval baromi depis voltam. Egy nap azt mondtam elég. Nem sajnálom tovább magam, ezt én csesztem el, de helyre hozom. Fogtam, beiratkoztam az itteni konditerembe. A neten sokat olvastam az egészséges táplálkozásról és kialakítottam magamnak egy normális étrendet. (nem fogyókúra) Most vagyok -25kg-nál, pedig mindig az volt bennem, hogy én úgyse tudok lefogyni. Még most is fura, megyek az utcán és a kirakat üvegben nagyot nézek magamra, hogy ez én vagyok?:D A depinek már nyoma sincs. Nagyon megéri változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!