Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van, aki ért hozzá?

Van, aki ért hozzá?

Figyelt kérdés
Lefogytam 20 kilót, majd pár hónapig jártam kondiba, súlyokkal edzeni, és azért sikerült egy kicsit megizmosodnom, viszont szeptembertől szeretnék elkezdeni "szálkásítani", hiszen jó volna zsírból is fogyni most már. Van, aki ért hozzá, és tudna nekem kaja és mozgás ügyben kicsit részletesebben segíteni?

2019. aug. 9. 10:34
 1/3 anonim válasza:
14%
Szia! Először is gratulálok a fogyásodhoz, szép munka! Az én tapasztalatom, hogy érdemes mindig plusz 2-3-4 kilóval kezdeni a szálkásodást. Ha van a testednek felesleges kilója, akkor azt könnyeben átalakítja izommá, mintha a semmiből kéne kialakítania.
2019. aug. 9. 10:39
 2/3 anonim ***** válasza:
87%

Kaja ügyben annyi a lényeg, hogy enyhe kalóriadeficitben kell lenned. Szálkásitáshoz rengeteg mintaétrend van a neten. Nem kell napi 5-6szor enni, elég 3szor.Makrotápanyagokra erdemes odafigyelni, főleg a fehérjére, 2g/tskg, ch 2-3 g/tskg, de ezt ki kell tapasztalni, zsír 0.5-0.8 g/tskg. Szénhidrátoknál a gyorsan felszívódókat kell kerülni, mert ezen nagyon emelik az inzulinszintet, ami gátolhatja a fogyást.Fontos az összkalória is, annyit kell enned amennyi az alapanyagcsere szükségletedhez kell, hogy ne menjen le izomból.

Súlyzós edzés mellé még érdemes beiktatni heti 2-3 aerob vagy hiit edzést.

Amit meg az első irt, hogy ha több zsír van rajtad könnyebb atalakítani izommá jó nagy hülyeség,ne hidd el.

2019. aug. 9. 11:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget:)
2019. aug. 9. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!