Ilyet lehet? Napi 2x?
Figyelt kérdés
Az a helyzet meghiztam.85 kg vagyok,viszont alacsony.Szóval most könnyebb lenne àtlépni mint megkerülni.Elkezdtem sportolni.C.C fitness csak neked,és a futás.Régebben is voltak probalkozasaim de mindig feladtam.Most viszont azt erzem hogy hiaba vagyok nagy darab,jól esne vagy elbirnam a napi 2 x i futást is.Kora reggel meg este felé.Nem lenne sok úgy egyszerre?Nem akarom magam tönkretenni,azért csak nagy súly van a labaimon is.Vagy aki jártas ebben mi lenne a jo?Hány nap futás és mennyi fitness?Hogy csinaljam?2019. aug. 6. 10:01
1/3 anonim 

válasza:

Futás, másnap edzés, harmadnap pihenő. Én így csinálnám.
3/3 anonim 

válasza:

Hát másnap pihenni kell, aztan tolhatod 2x, ha birod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!