Hogyan vegyem rá magam, hogy ne egyek csak napi 3x és közte semmit?
Figyelt kérdés
Reggelim mindig ugyanaz 50gramm teljes kiőrlésű müzli, + 1adag fehérjepor + 1db gyümölcs ami épp itthon van mostanába őszibarack ezeket beteszem a turmixgépbe erre 200ml vízet teszek és nagyon fini lesz azért turmixolom össze mert reggelire nem igazán bizok normális ételt enni és így jobban lemegy na ez kb 400-500kcal közt van ha hozzá veszem a reggeli kávém. A következő evésemnek kb délbe kellene lennie és nem vagyok éhes mégis minden percben csak rágnék valamit. Olyan ez mintha valami poótcselekvés lenne mert ha épp sok dolgom van és nincs időm akkor mindig megvan a napi 3x étkezésem és mellé nem rágcsálok egész nap, de ha itthon vagyok csak ennék és ennék pedig éhes sem vagyok. Mi a megoldás erre?2019. júl. 25. 14:09
1/3 anonim válasza:
En napi ötször eszem, tizoraira es uzsonnara vagy joghurtot vagy gyümölcsöt, igy teljesen jol kibirom a föetkezesek között. Nekem a haromszori eves keves.
3/3 anonim válasza:
Ez amit leírtál egy butaság, még az ösvény sem jó amin elindultál. Az lenne a lényeg hogy napközben az inzulin szinted ne ingadozzon, ehhez viszint 2-3 óránként enni kell. Istenigazából mindig ugyan annyit és ugyanazt. Azért vagy éhes😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!