Ma reggel összevissza ettem minndent. Szerintetek nagyot bűnöztem?
7:30kor krumplipüré uborka salátával+ 2 pohár víz(durranásig tele voltam)
10:00 100g teakeksz+1 fagyi+májpástétomos kenyér1db.+víz
Ma még ehetek valamit vagy már nagyon is túl mentem a határon?Mennyi kalória lehetet?Mennyi ugrálókötelezéssel vagy hullahoppkarikázással dolgozhatom le hogy ne rakódjon le és ne jöjjön fel a kg?
14/L 160cm/70kg
Hát, szerintem a válaszoló kiscsaj lehet gebe :D Ne akrj 14 évesen 40 kilóra fogyni, később is gusztustalan. Plusz azért faltál be mindent, mert valószínűleg előtte nem vitted be a szervezetedbe a kellő mennyiségű tápanyagot, ami után a szervezet igen hamar követelni kezdi, hogy etesd meg.
Inkább egyél rendszeresen, napi ötször, minden étkezést kezdj valami gyümölcsös-zöldséges dologgal, és igyál sok vizet (70 kg-hoz mondjuk 2 liter fölött). És ne idegeskedj, az hizlal!
Este hat után ne egyél, legfeljebb szénhidrátmenteset. Napi egy kocka csoki egészséges, és ha nem tésztát, hanem főzeléket eszel, már nem is plusz kalória.
Aki emiatt hagy ott egy 14 éves csajt, mert van rajta egy kis husi azok NEM BARÁTOK!!
miért ha már beteg lennél akkor is ott hagynának?-ha igen akkor nem barátok
ne foglalkozz velük, azok tuti anorex p*csák (lelehet szólni) ha a súlyod miatt otthagynak
én emiatt egy barátomat se hagynám ott, sőt mellette állnék és támogatnám, biztatnám
figyelj az étkezésekre és a mozgásra, de ne miattuk csináld, érezd jól magad csakis magad miatt
(am meg hajrá, és te leszel a legdögösebb az osztályban, pasik majd mennek utánad, akkor meg majd nyalizni fognak hidd el:D)
sok sikert, és nagyon sok kitartást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!