Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék hetente legalabb...

Hogy tudnék hetente legalabb 5kg fogyni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nagyon orulnek ha sok sok valaszt adnatok nekem esetleg tippeket 👍😊

Jelenleg 17 eves vagyok es 78 kg vagyok es kb olyan 157-58 cm nagyon szeretnek 60kg ra le fogyni!! Lapos has es formasabb popsi 😊 es a csipomom sok felesleg van ugyanugy a hasamon es a combomon is! Heti 3-4 edzest gondoltam kondi terembe +1 napot othon a tobbi pihi... Hogy tudnak azert valahogy segiteni magamon hogy ez azert gyorsabban menjen? Es azt hozza tennem hogy nem vagyok azert annyira penzileg se onnallo mert ugye a. Szuleimnel vagyok itt meg ugye fozes szempontjabol azt eszek ami let fozve... De persze nem muszaly meg ennem ehetek mast ami van csak pl kenyerbol is feher kenyeret hasznalnak meg ijenem stb... Stb...

2019. júl. 30. 01:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
De 5 ora alvas se egesseges
2019. júl. 30. 12:18
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
De a túlsúly sem.
2019. júl. 30. 12:50
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezt felejtsd el!

A havi 5 kg fogyás telejesen jó és reális! Nem a heti...

Így 4 hónap alatt 18-20 kiló lenne. Még ez is soknak hangzik. Nyugodtan lehet fél évre húzni!

Szálkásításnak nézz utána! Edzés és étrend!

Ez a leghatékonyabb módja a testzsírszázalék csökkentésének.

2019. júl. 30. 14:24
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

4-es

Igen a teremben a súlyzós edzés, nos hát az semmit sem ér, attól nem fogsz fejlődni de a 2 palacktól ... na az igen az már valami ,ott lesz combja meg segge. Az nem tetted hozzá , hogy a palackba szigorúan vizet kell tölteni, mert csak úgy lesz hatásos.

2019. júl. 30. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!