Hogy tudnék hetente legalabb 5kg fogyni?
Sziasztok! Nagyon orulnek ha sok sok valaszt adnatok nekem esetleg tippeket 👍😊
Jelenleg 17 eves vagyok es 78 kg vagyok es kb olyan 157-58 cm nagyon szeretnek 60kg ra le fogyni!! Lapos has es formasabb popsi 😊 es a csipomom sok felesleg van ugyanugy a hasamon es a combomon is! Heti 3-4 edzest gondoltam kondi terembe +1 napot othon a tobbi pihi... Hogy tudnak azert valahogy segiteni magamon hogy ez azert gyorsabban menjen? Es azt hozza tennem hogy nem vagyok azert annyira penzileg se onnallo mert ugye a. Szuleimnel vagyok itt meg ugye fozes szempontjabol azt eszek ami let fozve... De persze nem muszaly meg ennem ehetek mast ami van csak pl kenyerbol is feher kenyeret hasznalnak meg ijenem stb... Stb...
Annyira idegesitenek ezek a buta kerdesek. Latszik, hogy igazabol nem is erdekel teged annyira, mert egyaltalan nem neztel utana semminek, elvarod hogy az emberek leirjak azt ami mar ezerszer le van irva ezen az oldalon mert te lusta vagy
Ne akarj 5 kgt fogyni egy heten
Komolyan 17 vagy?
Több szempontból is hihetetlen számomra.
Figyelj. Jövőre 18 éves vagy. Szavazhatsz. (Igen, te is.)
És még nem tudsz anyukádtól kérni 300ftot, elmenni a boltba és venni egy teljeskiörlésű kenyeret? Hogy engednek el konditerembe? Az is pénz.
Nagyon jó, hogy mozogsz, de neked most az étkezés a legfontosabb, mert anélkül nem sokat ér fogyás szempontjából a mozgás. Legegyszerűbb, ha megtanulod mik azok a kalóriák.
Van egy kalóriabázis nevű oldal, ott olvasgass. Olyan 1600-1700 kalóriát vigyél be kezdésnek a nem sportolós napokon. Szerintem az elején így is fogyni fogsz, majd csökkentheted, de 1200kalória minimum legyen meg. Figyelj a makróra is.
Egyél egészségesen, igyál sok vizet.
Ja és hetente nem fogsz 5 kilót fogyni, ezt nyugodtan engedd el. Gondolom nem 4 hét alatt híztál meg, ne is akarj így lefogyni, mert egészségtelen és sulikezdésre nem fog sikerülni.
Az előttem szólóakkal teljesen egyetértek.
Kiegészítés: Neked ehhez a magassághoz 50 kg-nak kéne lenni.
Menj le futni, úszni. Azzal, hogy a kondiba emelgetnéd a súlyokat azzal semmit se érsz. Viszont egy jó kiadós egy órás futás heti kétszer, na, az már sokkal jobb.
Otthon neten nézz tornavideókat és tornázz arra.
Kitörés és guggolás jó a popsinak. Vegyél egy-egy kezedbe egy 2 literes palackot és csináld azzal.
Ha hetente öt kilót lefogysz, nagyjából így fogsz kinézni: [link]
Havi(!!!) 3-4 kiló a normális. Úgy marad feszes és egészséges a bőröd. Figyelj, ezt a 18 kilót sem 4 hét alatt szedted fel, nem is fogod 4 hét alatt leadni.
Kezdj el kalóriát számolni és mindent lemérni. A kondibérlet ára helyett pedig kezdj el magadnak főzni. Otthon is tudsz edzeni, Kiss Virágnak, meg egy csomó más nőnek nagyon jó videói vannak youtubeon. Gyakorikérdéseken meg millió egy kérdés van a témában, de tudom ajánlani Numbava, Gökler Kriszti, Martina Klein isntagram és youtube oldalát, nagyon sok jó tartalmuk van a témában. Itt senki nem fog neked mindent leírni, hogy mire kell figyelned, senki nem fog étrendet sem írni. Akik fogyni akarnak, azok rászánják az időt, és utána olvasnak mindennek. Ezt csak így lehet.
https://www.youtube.com/watch?v=iOpCsdP0RXw
Sok Sikert!
Heti 5 kg nem fog menni.
Ha extra gyors fogyást akarsz a nyáron, a lehető legkevesebb bőrproblémàval, akkor heti 6*2 óra a konditetemben a futógépen, gyors tempóban(5,5-6,5 km/h) séta hegymenet. Vigyél hangoskönyvet, hogy ne unatkozz! (Ha lehet valamit a magyar nyelv nyelvtanáról)
Kaja: amit kapsz, üdítőt, kenyeret, nasit stb felejtsd el, és napi 4 liter víz minimum (kicsi piroska light szörp mehet bele, ha nem tudsz annyit meginni ill. edzéshez hipertóniás ital)
Heti min 2 szauna és bőrfeszesítő krémek.
Ezt megertem, de miert nem beszeled meg vele, hogy neked egeszsegesebben kellene etkezned? Biztosan megertene, o is latja, hogy nem 2-3 kiloert akarod sanyargatni magad.
Munka utan nem tudsz beszaladni meg ott a boltba bevasarolni? Vagy ha hazaertel? Vagy reggel kibiciklizni a boltba, ezzel egy edzest le is tudtal?
Ne a kifogasokat, a megoldasokat keresd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!