Mit tehetnék még, hogy ne érjen össze a combom?
Figyelt kérdés
Minden álmom, hogy szép, vékonyak legyenek a combjaim. Már rengeteget fogytam, futok is rendszeresen, tornázok is a combom még mindig összeér :( Ráadásul a fenekemen is van még felesleg. Mit javasoltok?2010. júl. 11. 21:30
1/6 anonim válasza:
csináld tovább, majd a combodból is elkezdesz (jobban) fogyni. sajnos sosem onnan megy le először a zsír, ahonnan szeretnéd, hanem a tested egyéb részeiről.
én is combomból szeretnék legjobban lefogyni (amiatt is kedztem el fogyózni), de fél év alatt a hasamról, a fenekemről és oldalamról ment csak le eddig a háj, és mostanában kezd alakulgatni a lábam is.
sajnos időbe telik, sok-sok időbe. ha már elkezdted, és eddig csináltad, akkor kitartást, és ne keseredj el! :)
2/6 anonim válasza:
Megkérdezhetem hogy mennyire széles a csípőd? Mert ha keskenyke akkor lehet azért ér össze a combod. Ha keskeny a csípőd akkor nagyon-nagyon vékony kell hogy legyen a combod ahhoz hogy ne érjenek össze. Nekem szép szélés a csípőm, igaz én vékony vagyok, de anyumnak is széles a csípője és az ő combján van felesleg és még úgy sem ér össze a combja. Szóval a csípő szélességétől függ a legjobban.
3/6 A kérdező kommentje:
Széles a csípőm. És épp ez bosszant a legjobban, hogy a testem többi részével teljesen meg vagyok elégedve. Max 1-2 kg a felesleg :( Egyáltalán nem vagyok kövér.Meg amint írtam még a fenekemen van egy kicsi, de az se zavar annyira...csak a combom ne érne össze :(
2010. júl. 12. 09:47
4/6 anonim válasza:
A combja mindenkinek összeér, csak éppen arra mondják, hogy szép láb, ha a combjaid nem közvetlenül a szeméremnél érnek össze, hanem ott van egy "lyuk", alatta néhány cm-vel összeér, majd ismét hézag. Ha sehol nem érnek össze a combjaid, csupán a térdednél, az gáz, na akkor kezdj el aggódni!
5/6 anonim válasza:
Diéta nélkük nem elég a sport, ha a felesleget szeretnéd eltüntetni, akkor diéta, és mozgás koncentráltan a területre.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát a nagy meleg miatt, szinte alig eszek...Amikor igen akkor meg keveset, és azért odafigyelek, hogy mit. Mégis ez van :S
2010. júl. 12. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!