Csíkos a combom. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és az utóbbi időben nagyon sokat nőttem, 172 centihez vagyok 60 kg. A combom elég csúnyán csíkos..ennek eltávolítására van valami jó krém?:D
Előre is köszi.
2011. jún. 9. 18:07
1/5 anonim válasza:
striás?:S nekem is kicsit olyan, eltűntetni nem lehet. vörös színű? mert lehet rá olyan krémet kapni (gyógyszertárban) ami kifehéríti
14/l
2/5 anonim válasza:
Nekem is vannak... ha jól tudom nem lehet eltüntetni a striákat.. nekem ilyen lilás... :S 13/L
3/5 A kérdező kommentje:
inkább lilás és elég csúnya:S
2011. jún. 9. 18:51
4/5 anonim válasza:
a lila stádiumban nagyon sokat lehet tenni az elhalványitásuk céljával, mikor már fehér....na az a reménytelen eset. olvassatok utána a neten, hogy a lilás striákat mikkel lehet eltüntetni.
5/5 anonim válasza:
Erre a shea vajat hallottam hogy jó. Pont mostanában fogok venni és majd kipróbálom hiszen nekem is van ilyen gondom :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!