Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért fogyok igy?

Miért fogyok igy?

Figyelt kérdés
73 kilósan nagyon hájas a hasam fogytam 31 kilót . Most 75 alá mikor mentem kezd a háj egyenetlenül fogyni , hepe hupas a hasam , a hájhurkák mikor ülök is ferdék lettek kissé , úgy nez ki mintha ez a kulsö hájréteg nem menne le, ami a bör alatt van , hanem csökken maga a has térfogata , de a forma nem változik és a bör alatti rengö háj marad

2019. júl. 25. 12:04
 1/7 A kérdező kommentje:

Tehat bör alatti háj marad de a terfogat csökken .

Es egyenetlenül is nez ki a cellulitisz

2019. júl. 25. 12:20
 2/7 anonim válasza:
Szia, szerintem, kezdj el edzeni, mozogni de mellette a fogyókúrát se hagyd abba!
2019. júl. 25. 12:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam ha elérem a célsúlyt 67 , akkor nekiállok
2019. júl. 25. 13:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez azert van, mert zsigeri zsírból fogytál
2019. júl. 25. 13:22
 5/7 A kérdező kommentje:
104-105 voltam
2019. júl. 25. 13:29
 6/7 anonim ***** válasza:
105 kilósan is mozogni kell, most meg duplan. Szerintem megnyúlt a bőröd, nem tud feszesedni a tempóhoz
2019. júl. 25. 14:29
 7/7 SZücsöm ***** válasza:
100%

6 nem feltétlenül. Én pl 15 kilót fogytam 85-70 és nekem is hasonló tapasztalatom van hogy a bőr alatti zsír réteg a mellemnél és derék környéken akar eltűnni a legnehezebben.

Bár nekem egy alap izomzatom is van edzettem is normálisan végig és nem is fogytam olyan sokat de ettől függetlenül hasonló a tapasztalatom.

Én a kérdező helyében ha már régóta fogyózik folyamatosan csinálnék egy fél éves tiszta tömegelést/ clean bulkot és utána visszatérnék a fogyózáshoz/szálkásításhoz mert a "felfrissített" metabolizmussal nagyobb izomtömeggel (ezáltal ideálisabb "hormon működéssel") könnyebben mennének le a kilók megint.

Konkrétan én most fogok váltani ezért (is) egy 6 hónapos clean bulkra. Már csak nagyon lassan akar fogyatkozni a súlyom.

2019. júl. 25. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!