Ez most akkor nagyon kevés?
Ettől féltem...
Egész napra baromi kevés! Egyél normálisan!!!
Ez nagyon kevés... én is próbálkoztam már ilyen nemevős diétákkal, de semmire se voltak jók, mindig megálltam egy idő után, nem is beszélve, h mindig binge volt a vége :S
És meglepődtem, amikor nem diétáztam, csak nem volt ennyi időm enni, de azért bevittem olyan 1000 kcal körül, és fogytam! plusz még csak fáradékony se voltam :)
Jaj utolsó...ha nem eszel persze,hogy binge a vége.Csak a nem evés....az nem diéta.:)
Na mindegy.Egyél egészségesen.Reggel jó a szendvics amit írtál.Délelőtt kávé,ha kávézol.Ebédre saláta hússal.
Uzsi az gyümölcs legyen.Vacsira meg saláta,de vigyél be valami fehérjét is hozzá,pl főtt tojás.Vagy egyél joghurtot.És ez összesen nem is sok kalória...de nem is koplalás.
nem sok. Szar az egész koncepció. alig eszel valamit, de az legalább cukros és zsíros.
Gratulálok annak aki ezt a tengernyi eszével kitalálta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!