Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez most akkor nagyon kevés?

Ez most akkor nagyon kevés?

Figyelt kérdés
Egy csomag Jóreggelt! keksz, két epres Actimel, és egy félbarna toastkenyérből készült szendvics, light margarinnal, és 2 szelet sonkával. Sok? :S
2010. júl. 11. 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Reggelire? Vagy délelőttre? Esetleg egész napra?
2010. júl. 11. 17:41
 2/7 anonim ***** válasza:
reggelire pont jó,folyadékot is ihatnál hozzá
2010. júl. 11. 17:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát egész napra...De most rosszul lettem, és ettem egy kis rakott káposztát, két szelet toasttal, meg még egy csomag jóreggeltet. Gondolom így már sok, pedig fogyózni próbálok :D Csak étvágyam nincs. Bűntudatom van így evés után, nyugtassatok meg, hogy nem hízok egy grammot sem! :S
2010. júl. 11. 17:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Ettől féltem...

Egész napra baromi kevés! Egyél normálisan!!!

2010. júl. 11. 18:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez nagyon kevés... én is próbálkoztam már ilyen nemevős diétákkal, de semmire se voltak jók, mindig megálltam egy idő után, nem is beszélve, h mindig binge volt a vége :S

És meglepődtem, amikor nem diétáztam, csak nem volt ennyi időm enni, de azért bevittem olyan 1000 kcal körül, és fogytam! plusz még csak fáradékony se voltam :)

2010. júl. 11. 18:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Jaj utolsó...ha nem eszel persze,hogy binge a vége.Csak a nem evés....az nem diéta.:)

Na mindegy.Egyél egészségesen.Reggel jó a szendvics amit írtál.Délelőtt kávé,ha kávézol.Ebédre saláta hússal.

Uzsi az gyümölcs legyen.Vacsira meg saláta,de vigyél be valami fehérjét is hozzá,pl főtt tojás.Vagy egyél joghurtot.És ez összesen nem is sok kalória...de nem is koplalás.

2010. júl. 11. 19:23
 7/7 anonim ***** válasza:

nem sok. Szar az egész koncepció. alig eszel valamit, de az legalább cukros és zsíros.

Gratulálok annak aki ezt a tengernyi eszével kitalálta...

2010. júl. 11. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!