Szerintetek ez jó ötlet hogy felturbózam a diétát?
Sportolok! Napi minimum 2 óra aktív sport! + kb 3/4 óra gyaloglás heti 5x, és hétvégén is szoktam futni a gáton és focizni.
Az tanévben már fogytam 11 kilót ebből 6 kilót csak a sport miatt semmi étrend, és 5 kilót étrendel is. Az utolsó 5 kiló nagyon gyors volt kb 2 hónap.
Ezt szeretném kicsit felturbózni úgy hogy ezt a tempót tartani is tugyjam.
Azt találtam ki hogy minden vacsira csak fehérjét eszek mert anya elkezdte a dukán diétát és nagyon szépek az eredményei.
De nekem erre nincs lehetőségem mert menzás vagyok stb.
Szerintetek?
A célom nyárra azaz kicsivel kevesebb mint 1,5 hónap alatt 85 kiló alatt lenni most 86,5 és 87 kiló között vagyok.
Igazad van tudjam elírtam.
Ez van, előfordul veled is ezen ne is aggódj!
Bocsi dukán diéta akart lenni.
Ezt az ipad javította nekem ki csak rosszul.
alap,hogy vacsira általában csak fehérje megy.
legfeljebb egy kevés zöldség az simán mehetne hozzá a rost miatt.
pl 3 tojás 1 paprika.
a dukan meg úgy indít,hogy "nem számolunk kalóriát".
egy olyan embernek nem kell kalóriát számolnia,aki évek óta viszonylag rendes étrenden él.
egy tudatlan elhízottnak nagyon fontos,hogy pontosan tisztában legyen a bevihető mennyiségekkel.
ezért inkább a szálkásító diétára keressetek rá.
aztán ha abból is kiveszitek a tejtermékeket,meg is érkeztetek egy kalóriára kiszámolt paleo étrendhez,ami garantáltan és egészségesen leszedi a zsírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!