Kezdőoldal » Fogyókúrák » Dukan diéta » Ha nem sportolok, de figyelek...

Ha nem sportolok, de figyelek a kalóriabevitelre, fogok fogyni?

Figyelt kérdés
A biciklim tönkrement, nem tudok biciklizni menni, futni pedig a gerincem miatt nem futhatok. A biciklit hamarosan elviszem megcsináltatni, de ha addig odafigyelek hogy 1700 fölé ne menjen a napi kcal bevitelem, fogok fogyni? Vagy csak tartom a súlyomat?
2012. aug. 7. 14:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem úgy fogsz fogyni, ahogy te szeretnéd.

Kétféle fogyás létezik: az egyik izomból, a másik zsírból. Ha nem mozogsz, akkor te izomból fogsz fogyni. Az eredmény pedig egy vékony láb lesz ( TALÁN!), viszont plöttyedt hússal és izmokkal rajta.

Ha mozogsz akkor nemcsak,hogy vékonyabb leszel, de szép feszes is.

2012. aug. 13. 09:14
 12/15 Kri76 válasza:
Én fogytam így egy keveset a múlt hónapban, semmi sport és fogyókúra.
2012. aug. 15. 11:03
 13/15 gyaklog válasza:

Napi 1700 kilokalória nem elég hosszú távon. Még akkor se, ha irodai munkát végzel, vagy diák vagy.

Az úszás, amit olvastam feljebb, az kiváló ötlet.

Inkább próbálkozz azzal, hogy vázizmot erősítesz, a hátad miatt, és mellé vagy úszol, vagy pl elliptikus traineren, szobabiciklin egy konditeremben hetente legalább 3-szor 40-50percet edzel. az nem terheli meg a gerinced, és mindened megmozgatja.

(Az elliptikus traineren annyi kcal-t égetsz mint futásnál azonos pulzussal.)

2012. aug. 20. 21:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Fogsz fogyni, ha kalóriadeficitbe kerülsz, de több izmot fogsz veszíteni, mintha sportolnál is mellette, tehát a súly csökkenhet, a zsír viszont marad.
2013. febr. 10. 09:54
 15/15 anonim válasza:
dagadt disznó leszel kisanyám:o
2013. aug. 11. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!