Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Lehet gyümölcsöt fogyasztani...

Lehet gyümölcsöt fogyasztani a délután folyamán vagy esetleg este?

Figyelt kérdés
Gyondolok itt például a karácsonyra,amikor este a fa alatt szokás enni a narancsot.
2007. dec. 5. 15:00
 1/9 anonim ***** válasza:
3%
A diéta szerint csak délelőtt, és gyümölcsnapon lehet enni, de szerintem te döntsd el, hogy belefér-e ennyi vétkezés a dologba :)
2007. dec. 5. 18:51
 2/9 anonim válasza:
75%
Lehet gyümölcsöt enni délután is és este is lehet!Sok vitamin van a gyümölcsbe és attol nem hízhatsz!
2008. febr. 27. 21:09
 3/9 anonim válasza:
100%

gyümölcsöt bármikor.. ártani nem árt mert vitamindúsak csak a nagyon savas a rossz!

.. mert sok ember küzd gyomor savval és elég rossz..

de viszont ez a fura h a doktor azt ajánlotta a gyomor savas ismerősönek hogy citromot egyen..(pedig abba van a legtöbb sav..)

és narancsot ne egyen..

hogy miért?

a citromban olyan sav van állítólag ami a gyomor sav ellen van. de ezt nem nagyon tudom megfogalmazni...

2009. aug. 8. 11:27
 4/9 anonim válasza:
100%

de a lényeg h jót tesz a citrom.. és még egésséges.. másik ismerősöm meg citromlét iszik símán mikor beteg.. és 1-2 nap és nincs baja. szóval

a gyümölcs finom egészséges / és ehető :) /

2009. aug. 8. 11:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Tény, hogy sok vitamin van a gyümölcsökben, az azonban nem igaz teljesen, hogy nem hízhatsz tőlük.

Ha fogyókúrás szempontból kérdezed az esti és délutáni gyümölcsfogyasztásnál érdemes megnézned a fogyasztani kívánt gyümölcs cukortartalmát.

Szőlőt, dinnyét és pl. banánt én nem ennék estére.

Egyébként tényleg szokás a fa alatt enni a narancsot? Ezt most hallom először...

2009. aug. 11. 16:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudtam, hogy az Atkins diétában csak nagyon keveset ehetsz belőlük, mert van bennük cukor, tehát max 1-2 darab naponta, vagy még annyi sem

Ha elegendő zöldséget és fehérjét fogyasztasz a gyümölcshiány nem okoz gondot, csak persze könnyebb almát majszolni, mint párolt zöldségeket késziteni, de az eredmény is más : a zöldségek jobban fogasztanak

2010. ápr. 6. 12:40
 7/9 anonim válasza:
100%
Erről még nem hallottam hogy fa alatt narancsot
2010. máj. 4. 20:58
 8/9 anonim válasza:
50%
Atkins diéta?! Ezek nem érnek sz*rt se ! Egyél gyümölcsöt inkább !
2010. okt. 26. 22:40
 9/9 anonim válasza:
100%
ne egyél semmit az a bíztos!!! :P
2011. máj. 12. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!