Ha nem iszok sok vizet attól még fogyhatok ha már délután csak gyümölcsöt eszek?
Miért a víz hizlal?
Én azt hallottam,hogy fogyókúrában is kell 2-2,5l vizet, folyadékot fogyasztani.
probalj alacsony kaloriatartalmu izesitett asvanyvizet, teat, pezsgotablettat, cukormentes limonadet, stbt inni.
inni muszaj!
Egyreszt 50 kalória elégetése, egy fél liter viz a szervezetednek, masreszt szukseged van ra, hogy ne szaradj ki!
izesitett asvanyvizet irtam, annak VAN. lehet utánanezni.
Valoszinuleg a kerdezo azert tette fel a kerdest, mert nem birja meginni a tiszta vizet. (En se tudtam, amig terhes nem lettem, azota meg csak azt tudok inni :) )
Ez mind sok butaság! Nem bántani akarok senkit, hogy így a víz meg úgy a gyümölcs, de egy normális fogyókúra lényege beszélhetünk bármelyikről (leszámítva az idióta x napos diétát és társait), hogy több kalóriát égess el mint amennyit beviszel. Ehetsz Te vacsorára pacal pörköltöt is (~3500 kalória :) ) ha utána elmész futni és a futással elégetsz 3600 kalóriát, a lényeg hogy sokat kell mozogni, sportolni ez minden diéta mellé kell, a tested átformálódik és nem fogsz visszahízni. Folyadékot meg amúgy is be kell vinni a szervezetbe, naponta min. 2 liter ajánlott.
üdv kispetya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!