Most kezdtem az Atkins diétát, mit vacsorázzak?
könnyen elkészíthető és az alapvető élelmiszerekből készíthető vacsorát szeretnék :)
ötletek? receptek esetleg?
1. Minek kezded el, ha előtte nem ástad bele magad?
2. Úgy egyáltalán minek kezdted el?
Tükörtojás, rántotta , bármilyen tojásétel, ami CSAK tojást és olajt tartalmazhat
Bármilyen hús, de NEM felvágott ( csak semmi szalámi, sonka, s egyéb )
Megetted már a 20gr. szénhidrátot ? Ha nem akkor ehetsz amennyi gr.-od maradt még ( tehát zöldségek )
Emellett naponta 113 gr. sajtot ehetsz ( Mozzarella, Cheddar, NEM túró )
"Tükörtojás, rántotta , bármilyen tojásétel, ami CSAK tojást és olajt tartalmazhat
Bármilyen hús, de NEM felvágott ( csak semmi szalámi, sonka, s egyéb )
Megetted már a 20gr. szénhidrátot ? Ha nem akkor ehetsz amennyi gr.-od maradt még ( tehát zöldségek )
Emellett naponta 113 gr. sajtot ehetsz ( Mozzarella, Cheddar, NEM túró )"
Akkor én most leugrok egy hídról...
Ugorj csak, egyel kevesebb kretén lesz a Földön, no problem :-)
Küldj el képeslapot odaLENTről ! ;]
Az Atkins-diéta NEM BAROMSÁG!Ezt a NASA szakemberei dolgozták ki és űrhajósok számára.Nekik aztán igazán kell tudni mit kell enni-hiszen már 300-400napos utasok is vannak fönn és még senli nem jött vissza súlyprobléma miatt!Amit javasoltak-tojásrántotta,lehet beletenni sonkát!! is,mellé savanyság,nem saláta!-és kész.Ami a leglényegesebb az első 2hétben SEMMI SZÉNHIDRÁT!!!!-Én dietetikus vagyok-nekem ezt tudnom kell.Én is csináltam és csinálom 9kg!! voltam most 68kg vagyok!Én azt javaslom,hogy töltse le at internetről a diéta menetrendjét,tanulmányozza át,meg tudja e csinálni-és akkor belevághat!Én a diéta alatt nem voltam soha éhes,a cukrom normális lett,a hypertoniám meggyógyult.Mindent megeszek,mert nagyon szeretem a jó ételt,de a szénhidrátmegszorításokat megtartom-ami csak az első 2 hétben drákói szigorságú-utána finoman bővithető!.Öt éve élek vele 5 éve ennyi a súlyom.Sokat írhatnék még-de izelítőnek ez is elég!
Jó egészséget,jó nyaralást kívánok!Ha kérdése van még szívesen válaszolok.Üdvözli Dr.E.á.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!