Ti hogy vagytok a csaló napokkal?
Fogpiszkálót fognak csinálni belőled, vagy miért vagy ennyire alultáplált?
Remélem nem lóg a nadrágodon egy kutyakötőlánc, és nincs hosszú fekete festett hajad, mert agyonütlek.
Ha epilepszias vagy, akkor ne tarts csalo napot...
Ha meg divatbol fogyokurazol akkor tokmindegy, csinalj amit akarsz. Sajat testedet teszed csak tonkre.
Mozgás mellett, 174 centis srácként 1400-1600 kcal-on élsz, mikor tömegelned kéne erősen? Ezt még át kellene gondolnod, azt hiszem.
Én feltolnám a kalóriákat, hogy a szénhidráttal mit csinálsz, az a te dolgod, egyél annyit, amennyivel jól érzed magad.
Nekem sosem esnek jól a csalónapok, kivéve, ha épp megkívánok egy kiló finom banánt vagy zöldborsófőzeléket... Ezek estek már jól. Amúgy az életmódom pöpec, szeretem. Bár én nem atkinsoznék soha, viszont ketogénezek, ami hiába teljesen más, mégis van némi közös bennük.
Jaj itt irnak a tinigyerekek, hogy tömegeljél meg zabáljál..
Ne hallgass rájuk amúgyis szerintem esztétikusabb a nem agyon sportolt test, az valahogy mindig eszembe juttatja hogy ezt hány kiló portól érte el😂 a szerencsétlenek, milyen fusztrációkon mentek keresztül hogy így tömegelnek.
Szóval Te ne fogy és ne hízz csak tartsd magad egy szinten és légy magabiztos elég ha sportolsz heti 2-3x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!