Fogyás után heti 2 csaló nap még belefér a súlytartáshoz?
Figyelt kérdés
Miután lefogytam (kevesebbet ettem jóval, mint előtte, de nem koplaltam, egészségesen ettem, semmi ch, csak zöldségből és gyümölcsből, sok fehérje) és már csak súlyt tartanék, akkor belefér heti 2x (nem egymás utáni napon) egy kis "bűnözés"? Ezt nem úgy értem, hogy aznap egész nap zabálok, és olyanokat eszek amit eddig nem, hanem, hogy mondjuk eszem azt mint a diétám alatt, csak mondjuk délelőtt megeszek még egy pogácsát, vagy egy kis kekszet.. Ennyitől még nem fogok visszahízni ugye? (és esetleg, ha minden napra beiktatnák egy kis csalást?:$)2014. okt. 8. 20:25
1/2 angelside válasza:
Az utolsó, zárójeles résszel hazavágnál mindent.
Bár próbáld ki, és meglátod mi fog történni. :)
Egy kis elméleti háttér a csaló napokhoz:
2/2 anonim válasza:
Én zabálok mint az állat, ha fogyózni kell, fogyózok, utána újra zabálok, mégsem hízom vissza két nap alatt.
De persze odafigyelek erre is, nem minden nap tömöm tele magam, de azért akad, hogy meghízok; pl amikor kissé magam alatt vagyok és akkor nem bírok leállni az evéssel utána meg 55 kilónál észre se veszem már magam és bűnözök, rendelek egy pizzát. Utána meg jön a fogyózás.
Persze ez nem működik jojó szerűen, meg tudom tartani a súlyom ha hosszú távon nem tömöm magam junk foodokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!