Hogyan tudok pár nap alatt 2-3 kg-ot leadni?
Figyelt kérdés
Írjátok le légy szíves mit tegyek! Nagyon fontos lenne, és ne azzal gyertek, hogy azt nem lehet! Könnyen fogyok!2010. márc. 2. 14:02
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
folyamatosan répát eszel???????????
3/8 anonim válasza:
első vagyok... olvasd el, nem egészen.. de nagyonnagy önfegyelem kell hozzá és valóban leugrik pár kg, nekem 4. Ebből ha el is engeded magad max 2 jön vissza.. legalábbis nekem :]
4/8 A kérdező kommentje:
wow... köszönöm! meg fogom próbálni.. De szerintem gyenge leszek:)
2010. márc. 2. 15:23
5/8 Pacaaa válasza:
Ha eleve úgy indulsz neki,h nem fog menni gyenge vagyok
Akkor télleg nem fog menni..
6/8 anonim válasza:
Elképesztő, hogy az Atkins-t leszóljátok s az ilyen idétlen répa diétáknak bedőltök
pfff.....ilyenkor nem sajnálom a kövér magyarokat
mindenki a saját zsirjában tocsog és ugye ilyenkor derül ki ,hogy miért is
7/8 anonim válasza:
Fuhh hát én amikor benyeltem vmi virust 5 napig nemtuttam enni semmit még vizetse mer rögtön kihánytam amikor megettem infuzion voltam 4-5 napalatt fogytam 5 kilot de ehez mindössze annyit kell tenned hogy nem kajálsz semmit
8/8 anonim válasza:
Az ember feje kb 3-4 kg os csak meg kell szabadulni tőle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!