Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » 13 évesen 161 cm-rel 70 kg?...

13 évesen 161 cm-rel 70 kg? Ez mit jelent? Segíts!

Figyelt kérdés
Hogyan tudnám elérni a koromhoz , magasságomhoz megfelelő testsúlyt?
2009. dec. 27. 11:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ha 161 cm vagy akkor 61 kg lenne a megfelelő testsúlyod. Mozogj rendszeresen, egyél rendesen, de ne sokat. =) (csak annyit amíg azt nem érzed hogy tele vagy) többet ne, mert az csak felhalmozódik benned.
2010. febr. 4. 20:33
 12/16 A kérdező kommentje:

Hmm... 61? Az aszthiszem menni fog... most már gyakran nem eszek estére... és tornázom is... sőt elkezdtem focira járni:) Most a röplabdát fontolgatom...

Köszönök szépen mindent:) Sokat segítettetek... 

2010. febr. 5. 19:19
 13/16 anonim válasza:

Én nagyon ajánlanám még a görkorcsolyát!(:

nekem ez volt a befutó a futás mellett,el sem fáradsz,és elmehetsz a barátaiddal is korizni egy jót!:):)

2010. ápr. 6. 22:07
 14/16 anonim válasza:

én is 13 éves vagyok 171cm 61kg. (7.-ikes vagyok) 4.-ik ben szinte gurultam. :D

Ne kell koplalni scak ahogy leírták kevés édesség, sok mozgás

(a kosár sokat segített nekem ott rengeteg futás van.)

És otthon is lehet edzeni felülésezés fekvőtámasz és ettől fogyás közben még izmosodsz is.)

és este 6 után már szerintem ne egyél előtte lehet :D és így reggelre a szervezeted a zsírtartalékokból "táplálkozik"

:)

És igyál sok vizet.

Ez persze csak egy vélemény. ;)

2010. ápr. 10. 19:51
 15/16 anonim válasza:

Erőt kell magadon venni. Edzened kell fuss, ússz, mozogj...meglátod hamarosan látsz változást

te még fejlődő szervezet vagy, hamar áttudod dolgozni.

2010. jún. 9. 10:22
 16/16 anonim válasza:

Táplálkozás és mozgás! Ezeken van a fő hangsúly.

Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, sovány húst és ne egyél fehérlisztből készült péksütit, kenyeret, tésztát. A húshoz ne tésztát, kenyeret v. rizst egyél, hanem csak zöldséget, esetleg kevés krumplival.

Kerüld a gyorséttermeket! A gyros belefér, mert abban sok a hús és a zöldség, kevés a tészta. Egyél sok levest, igyál sok vizet! (napi 2-3 litert)

Édességet max délelőtt és akkor is csak keveset. A legjobb, ha diabetikusat eszel, amihez nem cukrot, hanem édesítőszert vagy fruktózt (gyümölcscukrot) használnak. Vigyázz, kerüld az aszpartam alapú édesítőszert, mert mérgező.

Rendszeresen (lehetőleg minden nap) mozogj, úszás, bicikli nagyon jók, mert nem terhelik úgy az ízületeket, mint a futás vagy a konditerem.

Ezzel nem fogod visszaszedni a leadott kilókat és egészséges maradhatsz életed végéig!

Sok sikert!

2010. júl. 22. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!