Hogyan tudnák belsö combrol fogyni?
Figyelt kérdés
lécives segitsetek 14/f vagyok és szeretnék belsö combrol fogyni a combom eleje elég iznos/kemény de a belső az zsiros.Amugy kondizok 2 ora edzés utána 20perc bicajozás 8.5km szobabicajon utána 20perc futás
az étrendem:
reggeli:pufi rizs és 3 tojás
ebéd:zöldségek+csirkemell
Vacsi:túró és kevés szénhidrát pl rizs
léccives segitsetek tippeket modszereket combrol fogyásrol föleg testépitöktöl
köszi elöre is
2009. nov. 6. 15:09
2/15 A kérdező kommentje:
ba*dmeg megint nem azért csináltam ezt a ku*va topikot hogy javitgass érted? ez egy kérdés ha tudsz válaszolni akkor válaszojj ha nem akkor meg maradj csöndben.
2009. nov. 6. 16:33
3/15 anonim válasza:
Na nem szabad ilyen csúnyán beszélni.. csak segíteni akart. Amúgy ugrálókötelezz az az egész lábat formálja... minden nap kemény 20 perc ha tudsz többet csinálj többet. :)
4/15 A kérdező kommentje:
okés köszi.:) várom a további válaszokat!!
2009. nov. 7. 09:17
5/15 anonim válasza:
a tuti a biciglizés !ugyanis az egész lábat és még a popsit is formálja.én lusta vagyok hozzá:)egyébbként elég kemény kilométer kell a sikerhez.meg tudod van a kondiban is ez a lábbal széthúzgálós vmi...az is jó állítólag(bocsi kicsit idétlenül magyarázok de sok sikert)
6/15 anonim válasza:
Az ugrokotel jo otlet de vigyazz , hogy csinalod minkdket labadra ugralj mert en is csinaltam masfel hetig es utna kethetig santa lettem... amugy az ugrokotel meg gyorsitja a lepedeidet is... a bicigli meg izmositja... ama az ugrokotelbol eleg 10-15 perc es egy bizsonyos ido utan noveld csak...
8/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat jo fejek vagytok :)
2009. nov. 9. 20:19
9/15 anonim válasza:
Te idióta kistyúk, neked nem érdemes segíteni,hát hogy lehet ilyen csúnyát írni az elSő válaszolónak?????!!!Csak segíteni akart te BUNKÓ!!!!!!!!!!!!14 ÉVES VAGY, DE ELÉG MOCSKOS A POFÁD
10/15 A kérdező kommentje:
te roha_dék a mai fiatalok joval elöréégg járnak mint a régi gyerekek olvasni nem tudsz? ott van 14/f baro-marcu nem kell ilyen segitség és nem kell ide irkálni ha nem hasznos na csá
2009. nov. 16. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!