Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Ezzel most nagyon elrontottam...

Ezzel most nagyon elrontottam a diétámat? FONTOS

Figyelt kérdés

Már régóta fogyózok, de mindig voltak gyenge napjaim, de utána folytattam. Most 9 napig bírtam, ezalatt 57ről 54-re fogytam sok mozgással és kevés étellel. Kalóriát és szénhidrátot is néztem. Holnap lesza szülinapom és anyu már nagy sütés főzésben van, szóval a mai adagom többre sikerült:

Reggeli: 2 tojásból álló rántotta, két közepes paradicsommal

ebéd: 1,5 szelet natúr hús+ gomba+ saláta

Vacsora: 2 szelet natúr hús ugyanúgy gombával, salival,

De megettem még kb 6 szaloncukrot, amikor egy darabban van 50 kalória+ 2 almát, és két szelet mézes kenyeret, amit főleg bánok mert már ezer éve nem ettem kenyeret és kibírtam. Ráadásul tele van szénhidráttal :S

Még kb 4 kilót szeretnék fogyni, ugyanis vettem két nadrágot, amik 34-es méretűek és régen is jó volt ez a méret és bele akarok fogyni. Rám jönnek, de derékben még kicsit feszülnek meg a csípőmnél kinyomja kicsit a hájam, pedig már onnan is fogytam.

holnapra süt anya még sütit, abból tuti hogy eszek szóval szerintem holnap még nem diétázom, viszont ma még ellipszis tréneren 7-es fokozaton(a 8ból) elégetek 500 kalóriát és holnap is.

Vissza fogom hízni a súlyom?? Vagy holnap már diétázzak tovább? azt a 4 kilót már jó lenne egy hét alatt leadni mert nincs olyan ruha ami rám menne :S

2013. jan. 19. 18:53
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Csak hogy én azért szeretnék fogyni, mert a lábaim pl. tényleg ducik, és arányosabb testet szeretnék, mert így nem vagyok elégedett önmagammal :/
2013. jan. 19. 23:31
 12/20 A kérdező kommentje:
De köszönöm a válaszodat:)
2013. jan. 19. 23:31
 13/20 anonim válasza:
100%
Szerintem mindenki ducinak látja a combjait, de a látszat általában csal... Nem hiszem, hogy 54 vagy akár 57 kilóval ducik lennének a lábaid. Mondjuk én nem vagyok igazán művelt a témában, de ahogy rákerestem gugliban, az atkins diéta zsírégetésre való; rajtad viszont az már nem nagyon lehet... Esetleg egy kicsit eddz a lábadra inkább, szerintem... :) Futás, bicikli vagy kondi...
2013. jan. 19. 23:34
 14/20 anonim ***** válasza:
95%

A kalóriák számolásával nem leszel előrébb.

Alapvetően tudod mit kell enni, hajrá mi a kérdés?

Hát ne egyél minden nap szaloncukrot és mézes kenyeret, a hús + zöldség jó.. így fogyni fogsz, ha van miből. 1 nap alatt viszont nem hízol vissza, 9 napja eszel normálisan? Az semmi, több ezer nap vár még rád. Hajrá!

2013. jan. 19. 23:44
 15/20 anonim válasza:
hány cm vagy? korod?
2013. jan. 23. 18:09
 16/20 A kérdező kommentje:
170 cm, 17 éves vagyok:)
2013. jan. 23. 18:54
 17/20 anonim válasza:
100%

én 171 cm vagyok és 54kg, hova akarsz te tovább fogyni?:OO pont ez az ideális testsúly, éni régen 50kg akartam lenni de rájöttem hogy hülyeség, nem fogom magam sanyargatni meg nem is akarok anorexiás lenni:D 2pofára eszem a tábla csokikat :D nyugi csajszi:D

fényképezd le a lábad, nagyon kíváncsiak vagyunk hogy mi lehet benne olyan duci:D

2013. jan. 23. 19:05
 18/20 petfol válasza:
Nem rontottad el, bar a hat szalonculor kicsit sok volt, de egyszer azert befer. Csak arra vigyazz, hogy rendszeresen tovabbra se fogyassz edessegeket. A magasabb vercukorszint egy-ket nap alatt lemegy megint, es minden megy tovabb. Nyugi ez hosszutavu jatek kell, hogy legyen, vagy mit sem er.
2013. jan. 24. 13:37
 19/20 anonim ***** válasza:
Biztosan egyik napról a másikra 100 kilóra híztál két mézes kenyértől meg pár szaloncukortól, az ember már csak így működik... Szerintem a lábaid sem lehetnek ducik, ha ennyi evésbe már bele akarsz halni, inkább csak megizmosodtak és azért látod annak.
2013. jan. 24. 22:47
 20/20 anonim válasza:
100%
SOSE A KILÓKAT MÉRD, HANEM A TÜKRÖT NÉZD!!!!
2013. jan. 28. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!