Mennyit lehet fogyni Atkins diétával?
Na pontosan ezt mondtam eddig is...Kifogás kifogás hátán!
Akármit mondtam volna,mindig találtál volna benne valamit,ami miatt neked nehezebb.Ha azt mondtam volna,hogy egész nap lisztet pakol,másodállásban meg költöztet,akkor abban is találtál volna valami baromságot.
Egyébként nem hallottál még olyanról,hogy valaki elfáradt anélkül,hogy fizikai munkát végezne? Voltál iskolás? Ott ülsz 6-7 órát a padban és olyan fáradtnak érzed magad,mintha elmentél volna gyárba dolgozni 6-7 órát.
Ezért tartom teljesen értelmetlennek a napi 8-11 órámat...
Azt nem értem,hogy miért azzal vagy mindig elfoglalva,hogy nekem mennyire könnyű!? Honnan tudod,hogy nekem milyen az élethelyzetem? Attól,hogy nem sajnáltatom magam és rinyálok,még nem biztos,hogy annyira tökéletes az életem,ahogy te azt elképzeled!
Na, én is szeretnék hozzászólni. Én rajtam 25-30 kg felesleg van. Sajnos valóban van bennem lustaság is, de sértő egy kicsit, hogy vadidegen emberek lelustáznak. Sulis koromban heti háromszor jártam edzeni, másfél két órákat, és nagyon élveztem. Röplapdáztam, plusz sokat mozogtam egyébként is. Aztán sajnos feljött rám ez a sok felesleg. Jön a jó idő, mennék futni, úszni, biciklizni, de futni nem bírok, úszni nem mindig van pénzem elmenni, biciklim nincsen. Otthon próbálok mozogni, de ott nincs mindig elég motivációm. Hiába szidják sokan a diétát, rövid távon ez hatásos ahhoz, hogy tudjak végre mozogni.
Csak én most azt nem értem, miért kell a másikat szidni, szapulni azért, mert nem olyan életmódot folytat, mint sok fitnessguru, nem tudhatják, hogy ki mi miatt nem csinál ezt-azt. Ide nem azért jönnek az emberek, hogy lehurrogják őket, hanem segítségért. Tudom, hogy az én hibám, hogy ilyen vagyok, próbálok rajta változtatni, de amit ti mondtok, futás, mozgás, még nem megy, ezért más kell, valahogy el kell kezdenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!