Mennyit lehet fogyni az Atkins diétával és mennyi idő alatt?
Figyelt kérdés
Én most szeretném elkezdeni, kb 40 kilót kellene fogynom. Jelenleg 95 kiló vagyok 169 centihez... A sikersztorik jó motivációk lehetnek a frissen kezdőknek.2008. szept. 7. 12:41
1/2 anonim válasza:
Az Atkins diétához csak úgy kezdj hozzá,ha már elolvastál róla mindent...Nem ez a legszuperebb diéta szerintem,de ha mindenképpen ragaszkodsz hozzá,hajrá!Hogy mennyit fogsz fogyni,az attól függ,hogy mennyit mozogsz mellette,milyen mennyiségű ételt fogyasztasz.A fogyás periodikus is ráadásul.Az elején beindul,majd akár hetekig is stagnálhat,majd újraindul.
2/2 anonim válasza:
ha betartod, amit irtak a diétáról (www.hoxa.hu) akkor rengeteget tudsz majd fogyni.. én fél év alatt 20 kilót fogytam.. eleinte lement 2 hét alatt 8 kiló, s aztán csökkent a fogyás üteme, majd leállt. de ez csak a 3. hónapban volt. Na ez volt a legnehezebb, de ha kitartó vagy, és tovább folytatod, akkor ismét elindul, és olvadnak le rólad a kilók.. aztán térj át a south beach diétára, hogy ne hizz vissza.. sok sikert és kitarás!!! a diéta első 7 napja a legdurvább, ha azon túl vagy, már végig tudod majd csinálni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!