Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Mennyi idő után kezdek el...

Mennyi idő után kezdek el fogyni az Atkins diétával?

Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 18:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Az Atkins diéta sz.r
2010. aug. 17. 18:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Gyorsan lehet tőle fogyni, de szerintem jobb, ha kicsit lazítasz rajta. Lassabb picit a fogyás, de egészségesebb. Hosszú távon ne tartsd, de nagyon hatásos.
2010. aug. 17. 18:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
en rogton elkezdtem fogyni, 2 es fel het alatt 6 kilo ment le, aztan masfel hetig stagnalt, most tegnaprol mara lement megint fel kilo. de meg mindig az elso szakaszt csinalom, amig el nem erek egy bizonyos sulyt, utana kezdem csak a masodik szakaszt.
2010. aug. 17. 19:19
 4/7 anonim ***** válasza:
ja es mindez ugy, hogy nincs rajtam sok felesleg (igazabol 5-6 kg volt), de en szeretnek szep vekony lenni. eddig semmilyen dieta nem valt be, csak az atkins.
2010. aug. 17. 19:20
 5/7 A kérdező kommentje:
egy hét után kb mennyi megy le?
2010. aug. 17. 19:45
 6/7 anonim ***** válasza:
ez attol is fugg mennyi sulyfelesleg van rajtad! 2-3 kg altalaban
2010. aug. 17. 21:29
 7/7 anonim ***** válasza:
46%
Atkins doki kövér volt és szívrohamban halt meg, úgyhogy feletsd el ezt a hülyeséget.
2010. aug. 24. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!