Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Mennyit lehet fogyni Atkins...

Mennyit lehet fogyni Atkins diétával?

Figyelt kérdés
2012. nov. 17. 14:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

5/10-nek

Nem értem, miért pontoztak le téged (tőlem kaptál egy zöldet). A leghasznosabb a te bejegyzésed.

2013. febr. 23. 19:27
 12/25 anonim ***** válasza:
0%

Köszi!

Nagyon egyszerű oka van,akik a fogyókúra témában írogatnak,azoknak a nagy része rohadt lusta.Inkább kiadnak akár 7 számjegyű összegeket mindenféle csodaszerre,kínozzák magukat a h.lye diétákkal,koplalnak,vizet isznak egész nap és még napestig sorolhatnám,ahelyett,hogy mozognának...Utána meg megy a hiszti,hogy én nem tudok lefogyni és feladják a diétát is.

Jönnek sírni az oldalra,hogy ők nem tudnak lefogyni.Aztán megjelenek én,leírom mit kellene csinálniuk és lepontoznak,mert én azt mondom hogy mozogjanak.

Én is tök örültem volna neki,ha lefogyok mozgás nélkül.Otthon ültem volna a tévé és a gyakorikérdésekponthú előtt,leírtam volna 1532 alkalommal,hogy le akarok fogyni és lefogytam volna azt a közel 20 kilót.Csak az a helyzet,hogy így nem működik a dolog.Amíg nem mozogtok,addig felejtsétek el a tartós fogyást!

Én rendszeresen úszom,futok,kerékpározom,sétálok,túrázom a Vértesben stb..Teljesen jól érzem magam a bőrömben.Lefogytam 20 kilót anélkül,hogy bármilyen csodaszert vettem volna sőt, nem is éheztettem magam.

Ha nektek rövid idejű fogyás kell(ha sikerül egyáltalán),akkor hajrá,diéta forevör!

Köszi a zöld kezet :)

2013. febr. 23. 20:34
 13/25 anonim ***** válasza:
12! Hülyeség,mert igenis mozgás nélkül is lelehet fogyni tartósan és éhezés nélkül.Az Atkins diéta lényege pont ez.Én 2 hét alatt 4 kg-t fogytam,úgy,hogy tök jókat eszem és nem ugrabugrálok...munka után örülök,h luk van a seggemen.
2013. márc. 10. 23:34
 14/25 anonim ***** válasza:
0%

Na látod,ez a kifogás része!

"Munka után örülök,hogy luk van a seggemen" éppen az ilyenekből élnek meg az etkinszék...Mennyi ideje tartod a súlyod?

Egyébként iskolába járok,mellette dolgozom,öcsém dolgait intézem,barátnőm van,nagyszüleim háza körül megcsinálom az összes házimunkát stb...Érdekes módon mindig van időm és energiám edzeni :)

Mert nem kifogásokat gyártok,hanem szakítok időt és energiát az egészségem megőrzésére és a testsúlyom kordában tartására!

2013. márc. 11. 16:52
 15/25 anonim ***** válasza:
Tééényleg,kedves utolsó?! Iskolapadban én sem fáradnék el,sem diákmunkában,ugyanis vicc,amit a diákok munkának mernek nevezni.Majd,ha 2 helyen fogsz dolgozni,és nehéz fizikai munkát,és majd napi 3-4 órád marad alvásra,na majd akkor okoskodj itt nekem,addig viszont a tanulmányaid mellett,tanulhatnál némi empátiát is,mert az életben arra is szükség van! Ja,és nem tartom a súlyom,mert azóta további 5 kg-tól szabadultam meg,szenvedés nélkül,mellesleg ez egy teljesen egészséges,és hatásos diéta.Lehet,hogy te a 90 napos,egészségtelen fogyit részesíted előnyben,de nem kell leszólni azokat,akiknek ez válik be!Nem tudom,hány éves vagy,de baromi sokat kell még tanulnod!!!!!
2013. márc. 29. 06:03
 16/25 anonim ***** válasza:

Először is fogalmad sincs hova járok iskolába és mit dolgozom mellette.Egyébként,ha van egy nap 11 órád,akkor nem fáradsz el?Mert,ha mutatsz egy embert aki attól nem fárad el,akkor körbetapsolom :)Nem teszkópultot töltök a szabadidőmben,hanem fizikai munkát végzek,amiben szintén mocskosul elfáradok.

Egyébként ezt a 90 napos diétás szöveget honnan szedted?

Pont azt mondom,hogy nem a h.lye divatdiétákat kell követni,hanem elmenni a pályára futni,úszni stb...

Igazán örülök neki,hogy további 5 kilótól szabadultál meg,csak az a bibi,hogy 5 kilóval többet fogsz visszaszedni :)

Amiket írtam,tapasztalatból írtam!Régebben próbáltam én is az ilyen ökörségeket,teljesen jó volt amikor leadtam 5-6 kilót egy hónapban.Aztán szépen visszaszedtem.

Mozgás nélkül nem lehet tartósan fogyni,ez tény!

Szerintetek miért mondja,hogy mozogjatok,mert visszaszeditek?:)

Kivétel persze a sok zseni aki kitalálja ezeket a csodálatos diétákat,amikkel heti 2-3 kilót lefogy,nem kell elhagynod semmilyen ételt,nem éhezteted magad,soha nem fogod visszahízni,nem káros,sőt még egészségesebb leszel tőle stb...Amíg lesznek lusta emberek,akik csak kifogásokat gyártanak,addig az etkinszhez hasonló emberek folyamatosan csodadiétákat fognak kitalálni,mert ebből ők annyit keresnek 1 héten,mint mi egy évben kb...

Én már nem fogok tovább vitázni senkivel,mert beleuntam!Meguntam,hogy mindenkinek próbálok segíteni,de ahelyett,hogy hallgatna rám bárki,lepontoznak és olyan érveket sorolnak,amikről ők sem hiszik el,hogy igaz.

Tanuljon mindenki a saját h.lyeségén :)

2013. márc. 29. 08:28
 17/25 anonim ***** válasza:
Az utolsónak tök igaza van. A mozgás nagyon fontos, ha fogyni akarunk, ha nem. A lusták erre mindig találnak kibúvót.
2013. márc. 29. 08:37
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Lustaság...persze,tényleg nagyon lusta lehetek,ha egy héten 4 napon 05:30-tól 20:30-ig dolgozok,a 3 szabadnapomon igaz,csak 10-12 órát dolgozok,mellette intézem az ügyeimet és vezetem a háztartást...örülök,ha van egy szabad órám...Melóhelyen szerintem bőven mozgok eleget,és persze borzasztó egészségtelen,ha megvonom magamtól a fehérlisztes dolgokat...Baromi egészségtelen,hogy nem eszek pékárut,semmi tésztafélét,és kerülöm a tartósító és szinezékdús kajákat.Köszönöm a jókívánságot,hogy vissza fogom szedni...nem,elárulom,nem fogom vissza szedni,hiába,hogy páran ennek örülnének a legjobban,hogy az "én megmondtam" dumát tudják a fejemhez vágni.Olyan ember ajánlotta ezt az étkezést nekem,aki már 5 éve tartja a súlyát,nem mellesleg közel 40 kg-tól szabadult meg.Itt néhány ember baromi okos tud lenni,de ha majd ha 1x ellesz tartva a p*csám,akkor megtudok engedni magamnak annyi időt,h eljárjak futni,vagy terembe járjak....ennyi.
2013. márc. 30. 01:18
 19/25 anonim ***** válasza:

Én nem örülnék neki,ha visszahíznád.Ez ténye és nem jó kívánság,ahogy mondtad.

Kár volt mondanom,hogy még tanulok,mert így tudsz dobálózni az ilyen hasonló szövegekkel,mint a "majd,ha nekem is eltartják a ..."

Arról nem én tehetek,hogy reggeltől estig dolgoznod kell.

Más emberek miért tudják megoldani,hogy munka/munkák mellett legyen idejük sportolni?

Egyszerűen azért,mert nem kifogásokat gyárt,nem rinyál,hogy neki milyen sokat kell dolgoznia,hanem ad az egészségére és csinál magának időt a sportra...

Az uszodában szoktam beszélgetni egy 40 éves férfival,aki egyedül neveli a 2 általános iskolás gyerekét,tanárként dolgozik,mellette biztonsági őr és hétvégén még a szülei dolgait is rendezni.Ettől függetlenül eljár heti 3 alkalommal úszni,kerékpárral jár a szüleihez ami 15 km és mielőtt elmegy az iskolába tanítani,kimegy reggel futni a városba.

2013. márc. 30. 08:10
 20/25 anonim ***** válasza:
62%
Tanárként dolgozik,biztonsági őrként????Ha nekem is ilyen kényelmes,tespedős munkám lenne,akkor én is ugrabugrálnék össze-vissza.Hát igen,sokkal könnyebb dolga van annak,aki tud kire számítani,és nem egyedül van a világban.Az ilyenek,mint te,könnyen beszélnek,ha egyszer megtapasztalnád azt,hogy milyen lehet egyedül boldogulni a világban,főleg ebben a szar országban.A 4 napos helyemen pékségben dolgozok,persze nem mint eladó,tehát az én munkám kicsit nehezebb.(Aki szintén pék,az tudja,miről beszélek.)A maradék 3 napomon,takarítok
2013. márc. 30. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!